Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се

...
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се
Коментари Харесай

Симеон Славчев призова българите и лидери на обществено мнение за обединение и спасение на Родината

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се обърна към всички българи, към всички Лидери на публично мнение, цивилен и неправителствени организации и партии за обединяване, готовност и за общи дейности за спасението на България. Той заяви, че на 2-ри юли (неделя) от 18 часа в зала 1 на Културния дом „ Красно село " (гр. София, бул. " Цар Борис ІІІ " № 41) ще се сътвори Гражданска мрежа, която ще сплоти здравите и моралните сили в България. Целта на Гражданската мрежа е да върне нормалността, справедливостта и държавността в България, като сплоти и концентрира гражданската сила и капацитета на българската нация.

„ Случващото се в България през последните 33 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма качества, морал, чест, обикновено възприятие за правдивост, предпочитание и политическа воля да се решат проблемите на българските жители и България да бъде естествена европейска и разрастваща се страна. През тези 33 години очакванията на българските жители останаха излъгани и всички си задаваме въпроса - а в този момент накъде? Най-важното нещо в този момент е българските жители да бъдем единни и всички дружно да се противопоставим на по този начин наречена политическа класа, която 33 години унищожава и ограбва нашето бъдеще и бъдещето на децата ни. Крайно време е българите да спрем да избираме сред по-малкото зло. Време е да изберем и да застанем на страната на положителното, на страната на мира, морала, свободата, справедливостта и експертността. Време е да се обединим и подаваме ръка на всички смели, почтени, морални, инициативни и родолюбиви българи и ги призоваваме да обединим сили, да спасим Родината и да подсигуряваме бъдещето на децата ни в нея " съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Ето какво написа още Симеон Славчев в своето послание:

Скъпи братя и сестри българи и родолюбци!

Уважаеми Лидери на публично мнение!

Уважаеми представители на цивилен и неправителствени организации!

Уважаеми показали на политически партии!

Скъпи другари и съидейници!

Позволявам си да се обърна към вас, тъй като съм уверен, че дружно и тъкмо в този миг, неотложно и уверено би трябвало да предприемем дейности за обединяване и битка с безвремието и безродниците, които безсъвестно и жалко унищожават нашата велика Родина!!!

Всички вие, които през днешния ден получавате от мислещите българи безмълвна, само че огромна поддръжка за непримиримата си позиция, оставате единствения честен коректив в затъналата в бездуховност, двуличие и корупция България. За всички нас е ясно, че тя е отдадена на откуп от новата неолиберална, неоколониална международна номенклатура на шепа безродници, авантюристи, безскрупулни мародери и безнравствени самозванци, нарекли себе си политическа класа, които няма да се спрат пред нищо с цел да оправдаят доверието на задграничните си кукловоди, продавайки умишлено себе си за пари, власт и удоволствия.

Преди да насочва към всички вас нашето предложение за обединяване и създаване на мощна Гражданска мрежа, ще си разреша като един относително младеж, който е бил малолетен, когато е пристигнала по този начин наречената народна власт, да споделя с вас моите мисли. Днес към този момент 33 години след тези събития, напълно несъмнено, тъкмо и обективно можем да създадем извода, че българският народ, в голямото си болшинство, бе подло и безсъвестно излъган от дълго подготвяната група ренегати, комплексари и самовлюбени в личната си псевдогениалност хора. Те посредством всички вероятни медии ни убеждаваха, че благодарение на Съединени американски щати и Западна Европа, ще създадат " България Швейцария на Балканите ", че " пътят към Европа минава през Босфора ", че те „ ще преведат българите през пустинята към обетованата земя ", че " българите към този момент ще почиват на Малдивите и Канарските острови, постоянно когато си изискат ". Така американската фантазия наивно, като на смешка, завладя българите, а Сорос отвори " работилниците " за промиване на мозъци, Американската комерсиална камера(?!) изпрати професионални стопански и юридически убийци, които за броени месеци смазаха страната, прекроиха Конституцията и законите, оповестиха за " светая светих " свободния пазар и " разпасаност " във всичко, подбраха бармани, охранители, някогашни спортисти, третостепенни юристи, историци и икономисти, или просто предатели, които безумно и с озлобление, с безсрамие и измама трансфораха красивото ни Отечество в пустиня, прогониха три милиона българи на гурбет в " тая пуста чужбина ", скараха ни с обичайните ни другари и доброжелатели и всичко това в името на личната им порочност и животинската им пристрастеност към пари, власт и перверзии. И за жалост с нашето в доста случаи безмълвно наличие, а от време на време и съучастничество, съумяха...

Това са обстоятелствата! Нобеловите лауреати Джоузеф Стиглиц и Пол Кругман, световноизвестният икономист проф. Джефри Сакс намерено и ясно към този момент години наред декларират, че пътят на Източна Европа по разпоредбите на " Вашингтонския консенсус " бе гибелен за народите на тези страни и ги води към беднотия, отвод от суверенитет и загуба на национална еднаквост!

Лъжата, или както през днешния ден споделят пост-истината, лъсна и тя елементарно се потвърждава с действителното положение на българската държавност, стопанска система и общество и на основата на статистическите и сравнителни данни! И всяко закъснение и изгубена минута оттук насетне ще води към злополука, ще обезличи българщината, ще ни затрие като народ...

Силата е в съборността! Старите българи, са извървяли своя древен поход от степите на Средна Азия, стигайки до красивата ни и плодородна земя, единни и обединени, със мощно родово съпричастие за ориста на всички членове на племето. Със мощна православната религия, с мощна духовна и културна инвазия Първото българско царство доближава великански за дребния нов народ достижения като страна и нация в Европа. Но когато егоизма, завистта и алчността завладяват мозъците на аристокрацията, страната минава в крах с цел да се съобщи на нападателна, млада и мощна, родово-племенна аристокрация, завоювала с кръв и свирепост плодородните земи на Тракия и Мизия.

467 години са прекомерно огромен период с цел да може един народ да резервира свята национална еднаквост, изключително и след духовната инвазия на гръцкото духовенство. Османската империя е работила като империя - анексия на територии и заселването ѝ с непознати по религия и нрав иноверци, разграждане на публичните, фамилните и верски връзки измежду поробеното население, цялостна икономическа употреба по законите и разпоредбите на метрополията. Удивително е, че въпреки всичко островчета на българщината са останали, само че през 1762 година св. Отец Паисий свидетелства, че българското съзнание измежду популацията към този момент всеобщо е изгубено. Това е истината и оттова идва и последвалия непрекъснат конформизъм към по-силния поробител. Оттук насетне и до ден сегашен българския народ е разлъчен сред западното егоистично, бездуховно и подчинено на персоналния интерес общество и източно православното съборно, групово, духовно приятелство при превъзмогване компликациите в развиването на обществото. Естествено, България като дребна, само че плодородна, интелектуална и с значимо географско състояние страна, постоянно е била и ще бъде обект на имперски упоритости. Но до момента в който съветската империя в това число и руската, е правила всичко допустимо в съзнанието на българите да се образува схващане, което да е в унисон с традициите, историята и взаимното навлизане през вековете сред двата славянски народа, то за западната цивилизация, и до ден сегашен, българите са си оставали варвари. За страдание, с държанието и дейностите на днешната ръководеща, по този начин наречена, политическа класа това отношение се удостоверява непрестанно. И в случай че по време на социализма в България, както и в Съюз на съветските социалистически републики властта се крепеше от органите на държавната сигурност и преобладаващият измежду хората боязън от репресии, то в днешно време за англосаксонския империализъм главното е ограбването на страната, в това число и младото ѝ работоспособно и подготвено население, лишаването на страната от лостове за интегритет и икономическо развиване, поддържане на слаба войска и органи за сигурност, основаване на компродорска буржоазия, купена и компрометирана от Големия брат, подготвена на всичко в борбата с враговете на тяхната империя.

Скъпи другари и родолюбци!

Най-важното нещо в този момент е да определим, кой е най-големият общ знаменател, който може да сплоти всички нас, без значение от персоналните ни възгледи, опит, прочувствена конфигурация и визии за пътищата и стадиите в развиването на страната.

Предлагаме ви дружно да помислим върху следните неща, които биха могли да ни обединят:
Превръщането на България в суверенна страна и зона и знаме на МИРА. Връщането на държавността и справедливостта в България. Издигане на духовното начало в обществото и приемането на единни публични етични правила и правила. Достоен и естествен живот за всички българи, понижаване на общественото неравноправие и увеличение на приходите. Защита на обичайното българско семейство и децата от джендър идеологията.
Всичко това ще можем да реализираме единствено след промяна на разпоредбите на " Вашингтонския консенсус " и Програмата за неговата реализация " Ран-Ът ", съчетавайки и прилагайки уравновесено правилата на „ свободата " и „ справедливостта " в региона на икономическите връзки и законодателството, както и посредством въвеждане на правилата и нормите на социално-пазарната стопанска система.

В тази връзка ви предлагаме:

1. На 2 юли 2023 година (неделя) от 18 часа в зала 1 на Културен дом „ Красно село " да проведем среща-дискусия по всички тези тематики и въпроси за разработване на ОБЩО СПОРАЗУМЕНИЕ за дейни и поредни цивилен дейности за промяна на в този момент настоящия публичен модел в България.

2. Да изградим координационен орган/съвет, който да включи представители на всички организации и водачи на публично мнение, които се сплотяваме.

3. Да вземем решение за осъществяване на Общонароден събор за " МИРНА, СУВЕРЕННА И ПРОСПЕРЕЩАТА БЪЛГАРИЯ ".

Скъпи братя и сестри българи!

Мирът е най-висша човешка полезност, която всички българи би трябвало да отстояваме. Мирът е национална идея, която болшинството от българските жители поддържат и пазят. За да обединим старания и да победим силите, партиите и обединенията на войната е належащо да изградим мощна Гражданска мрежа. В нея ще се обединим всички българи, цивилен и неправителствени организации, общественици и политически партии, които сме за мир и желаеме България да бъде мощна, суверенна и просперираща страна. Само единни ще можем да победим тези, които съзнателно насаждат разделяне и ненавист в българското общество.

Скъпи братя и сестри българи!

Време е всеки един от нас с персонален образец да се включи и да способства за спасението на Родината!

Обединението е силата, която нито един политик, нито едно посолство, нито една организация или непозната страна може да спре!

Силата е в съборността!

Един за всички, дружно за България!

Да живее и да пребъде свободна, мирна и самостоятелна България!

Бог пред нас и ние след Него!

С почитание:

Симеон Славчев, ръководител на партия МИР

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР