Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще произнесе слово пред

...
Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще произнесе слово пред
Коментари Харесай

Председателят на парламента Никола Минчев ще произнесе слово...

Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще произнесе слово пред паметника на Васил Левски на 18 февруари в Карлово. Той ще взе участие в митинга-поклонение по случай 149 години от гибелта на Апостола, който се организира всяка година в родния му град.

Проявите, отдадени на гибелта на Апостола, стартират на 14-ти февруари с разкриване на обичайна изложба-рисунки на учениците от СУ " Васил Левски " в Общинската библиотека.

На 17 февруари от 17 часа в зала „ Васил Караиванов “ възпитаници от СОУ „ Васил Левски “ ще показват спектакъла „ Левски-велик и вечен “.

На 18 февруари от 10.30 часа в Национален музей „ Васил Левски “ ще стартира кръгла маса на тематика „ Васил Левски, четническите акции и комитетското дело 1867-1873 година “

От 18.00 часа на площад „ Васил Левски “ ще се организира възпоминателна гала по случай 149 години от гибелта на Васил Левски.

Проявите не престават на 19 февруари с Архиерейска света литургия в памет на Апостола и митинг-поклонение, който ще се организира от 11.00 ч. на площад „ Васил Левски “. След това присъстващите ще се насочат с шествие към музей „ Васил Левски “.

Свързани вести В Карлово стартират деянията, отдадени на 148 години от гибелта на Васил Левски Карлово уважава 147 години от гибелта на Васил Левски
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР