Председателят на Народното събрание Никола Минчев направи първи коментар, след

...
Председателят на Народното събрание Никола Минчев направи първи коментар, след
Коментари Харесай

Никола Минчев: Добре съм, но някои хора се опитват да извлекат дивиденти от ситуацията

Председателят на Народното събрание Никола Минчев направи първи коментар, откакто стана ясно, че е дал позитивна проба за ковид след Консултативния съвет за национална сигурност при президента в понеделник.

В резултат на това всички 28 присъстващи на съвещанието, в това число президентът, министър председателят, министри и ръководители на парламентарни групи бяха карантинирани. Изключението бе заместникът на Минчев - Кристиан Вигенин, който е преболедувал Covid-19 в миналите три месеца.

" Благодаря на всички, които демонстрираха интерес към моето и на фамилията ми здраве. Добре сме. Тези, които демонстрират нездравословен интерес, най-вече за политически подмятания в собствен интерес, ще оставя без коментар ", написа Минчев в профила си в обществената мрежа.

Той прецизира, че непрекъснато си прави проби за коронавирусна зараза, защото се среща с доста хора. Тестът му от неделя вечер е бил негативен, само че в понеделник вечер след съвета, е излязъл позитивен.

" Ясно е, че някои хора и най-много опозицията се пробват да извлекат дивиденти от създалата се обстановка. Честно или не, това е ситуацията. Ако се беше случило след пленарен ден в Народно събрание, несъмнено щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря ", добави Минчев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР