Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев обяви, че излиза в отпуск,

...
Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев обяви, че излиза в отпуск,
Коментари Харесай

Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев излезе в отпуск

Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев разгласи, че излиза в отпуск, до момента в който прокуратурата ревизира проблема с закупения от него апартамент.

"Във връзка с информация на уеб страницата на прокуратурата на Република България за разпоредена от Главния прокурор Сотир Цацаров инспекция на мен и фамилията ми заявявам подготвеност за цялостно подпомагане. С актуалното декларирам, че постоянно съм спазвал законите и в моята активност съм се управлявал от високи морални правила и професионални стандарти ", се споделя в позиция на антикорупционния началник.

Георгиев акцентира, че в никакъв случай не е правил каквито и да е противоправни дейности, а работата на ръководената от него антикорупционна комисия била високо оценена в последния отчет на Европейската комисия.

"Постигнатите резултати неизбежно доведоха до реакция на засегнатите лица, чиято активност Комисията е проверявала и е запорирала имуществото им. Именно те са в основата на проведената против мен компроматна акция ", споделя Пламен Георгиев.

Прокурорската инспекция следва да откри дали при Георгиев и фамилията му има разминавания сред заявените и получени приходи и имущественото им положение в интервала 2013 година - 2018 година.

Ще бъде тестван нотариалния акт за жилището, добито от Пламен Димитров и брачната половинка му, както и нотариалното дело за тази договорка. Прокурорите ще прегледат и цялата информация кредитирането на покупко-продажбата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР