Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки запали

...
Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки запали
Коментари Харесай

Стъки на нож с Бабикян заради фалшиви новини

Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки възпламени обществените мрежи, като разгласи, че е завел каузи за клюка против няколко от уредниците на митингите в София.

Стъки показва Арман Бабикян и Добри Божилов и изрично декларира, че няма да допусне те и хора към тях да очернят труда на спортистите след публикуваните информации, че ММА федерацията е сключила съглашение за държавна помощ в размер на 3 милиона лв..

" Купува ли си с държавни пари Бойко, поддръжката на спортни батки и разнообразни известни фигури? Т.е. заплаща ли народът със личните си налози, за това да бъдат охулвани и потушени личните му митинги? Със сигурност от тази рецесия много хора направиха пари, и Стъки не е от изпусналите келепира... “, внушава публикацията, против която изригна Недков.

Пълният му пост във Facebook гласи:

На днешния ярък ден, когато всички православни християни се радваме на Рождество Богородично, борещите се за власт сатанисти създадоха следващата подправена вест обвързвана с мен.

Този път се изплюха върху федерацията по ММА, която всяка година носи медали от Световни и Европейски шампионати, и която към този момент 6 години държи отборната купа на Балканския полуостров!

След поредност от безумни неистини, празните глави на драпащите за власт не се стопираха, като през днешния ден напряко минаха всевъзможни граници, измисляйки си милиони, които федерацията ръководена от мен сякаш била получила.

До в този момент подминавах със състрадание гадостите, които всеки ден изфабрикуваха тези нещастници, само че търпението ми преля! Няма да позволи неосъществени хорица да вършат нескопосани опити да очернят  труда на стотици треньори и състезатели! Тези почтени българи поставят голям труд, с цел да допринесат за националното ни самочувствие, посредством успехите си и развявайки гордо трибагреника по света!

Давам лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните против мен клюки на профилирания отдел “Киберпрестъпност ” към ГДБОП!

Завеждам правосъдни каузи против тях и против всеки различен, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и подправени вести против мен и ръководената от мен спортна организация!

Всеки разумен човек може самичък да ревизира какви годишни дотации получава всяка спортна федерация.

П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е обществена и всеки може да ревизира какъв е размера на финансирането на БФ ММА!

За информация ще кажа единствено, че макар огромните триумфи и извоюваните за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански шампионати, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас!

Което надлежно демонстрира неналичието на зависимости!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР