Председателят на бутиковата партия на Костов - Христо Иванов, се

...
Председателят на бутиковата партия на Костов - Христо Иванов, се
Коментари Харесай

Какво се случва в съзнанието на Христо Иванов?

Председателят на бутиковата партия на Костов - Христо Иванов, се отличава с безразсъден полет на мисълта или най-малко по този начин излиза от словесните му излияния във връзка с възможна коалиция.

На 25 септември Иванов твърди, че не изключва коалиция с ГЕРБ, а единствено няколко часа по-късно твърди, че същата партия е "негоден индивид " за коалиране.




В медицината сходно държание се дефинира като шизофрения, само че ние не бихме си разрешили да обследваме наличието под мозъчната кора на това създание.

Жалкото в тази ситуация е, че сходен опит в продължение на 2 години беше правосъден министър и съхраняваше държавния щемпел на Република България.

Тогава овчедушно приклякаше към скута на Бойко Борисов, който в този момент анатемосва по телевизионните студиа. Тогава се подмазваше и пълзеше, а в този момент ругатни и наскърбява, и то еднакъв човек.

В този смисъл държанието му не буди никаква изненада. Любопитното е по какъв начин българските гласоподаватели ще погледнат на пируетите на Христо или просто ще му извърнат тил отвратени, като на всеки хамелеон.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР