Председател на секционна избирателна комисия в кв. „Дружба” отказал регистрация

...
Председател на секционна избирателна комисия в кв. „Дружба” отказал регистрация
Коментари Харесай

Отказали регистрация на Никола Вапцаров, защото всички знаели, че е мъртъв

Председател на секционна изборна комисия в кв. „ Дружба” отказал регистрация на представител на ИК на Мая Манолова с неуместния мотив, „ че е общоизвестен фактът, че Никола Вапцаров е мъртъв “. От щаба й напомнят, че ръководителят на Инициативния комитет на гражданския претендент за кмет на София Мая Манолова е Никола Вапцаров – праплеменник на огромния стихотворец. По случая е подаде тъжба.

Общо 29 тъжби за нарушавания са подаде от щаба на Манолова в Общинската изборна комисия до 16 часа в изборния ден. Сред най-фрапантните случаи е и 26-та секция в 22 СОУ, която оперира с печата на 25-та секция, т. е. бюлетините, пуснати там, ще бъдат недействителни.

Дискриминация е проявена към трима души – законно упълномощени представители на ИК на Манолова, които не са позволени да се записват в секция 1, 2 и 3 в 137 СОУ в ж. к. „ Люлин “. Другият сигнал е от 5-та секция в Първа математическа гимназия в „ Красно село “, където жител е получил авансово попълнена бюлетина за различен претендент, оповестиха от щаба.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР