Предполагам, че не съм единствената, която има лош късмет със

...
Предполагам, че не съм единствената, която има лош късмет със
Коментари Харесай

Изплащам ипотеката на свекървата

Предполагам, че не съм единствената, която има неприятен шанс със свекърва си. Уважавам я, въпреки всичко тя е майка на брачна половинка ми, само че от време на време толкоз ме вбесява, че не ми остават сили.

Бащата на мъжа ми беше боен. Свекърва ми не е работила нито ден от живота си.

7 години, откакто се оженихме с Иван, свекърът умря. Свекървата остана сама, без работа, на 60. Съпругът ми и аз живеехме в моя апартамент, на 200 км от нея. И по този начин свекървата стартира да мрънка, че й е скучно да живее толкоз надалеч сама, че няма задоволително пари.

Въпреки че бях срещу, брачният партньор ми стартира да изпраща пари на майка си всеки месец. Това продължи няколко години и нанесе големи вреди на фамилния ни бюджет. Но свекървата отиде по-далеч и реши да си купи апартамент покрай нас. Цените на парцелите са безумни. Ето за какво парите от остарелия й апартамент не стигаха даже за половината от новия апартамент. За другата половина трябваше да тегли ипотека.

Свекървата направи всичко по този начин, че тя да живее в жилището, а мъжът ми да заплаща и по-късно той да получи жилището. Да, само че никой не ме попита по какъв начин ще имаме задоволително пари да живеем, като се има поради, че съвсем цялата заплата на брачна половинка ми отива за ипотеката.

Вижте още: Снахата се обиди поради подаръка ми

Свекървата още веднъж стартира да хленчи, че парите не й стигат. Но брачният партньор ми се разболя и се наложи аз да заплащам за всичко.

Казах на свекърва ми, че в случай че не се опомни, ще отиде да живее в старешки дом. Нямам желание да заплащам за всяка нейна волност. Не си говорихме няколко месеца и тя реши да продаде жилището и да си купи къща на село. Е, защо трябваше да изтърпя всичко това?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР