Предложеното от Слави Трифонов правителство няма да прекъсне порочния модел

...
Предложеното от Слави Трифонов правителство няма да прекъсне порочния модел
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не можем да сменим джипката с кабеларка!

Предложеното от Слави Трифонов държавно управление няма да прекъсне порочния модел на ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи, против който стачкуваха жителите месеци наред. Необходимо е ръководство на дълбоката смяна, а не на власт да пристигна " различен ГЕРБ ".

Тази теза разви в предаването " Лице в лице " на бТВ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Не можем да сменим джипката с кабеларка и да влезем в идващия кръг на същата корупционна серпантина ", сподели Иванов. В издиктувания по телевизия " 7/8 " лист на министри Иванов не е видял " хора, които съставляват упованията на протестиращите жители ".

" Да се конструира един кабинет, който да бъде на милостта на ГЕРБ и Движение за права и свободи... И тази доста здрава връзка, която има с Национална движение „Симеон Втори" подухва на такива мисли. " Мултигруп " и Доган докараха царя и подкрепяха ръководството на Национална движение „Симеон Втори" и тройната коалиция. И по-късно Бойко Борисов излезе от там, само че пристигна на власт с легитимацията, че се бори против това. И това, че той изневери на това свое заричане, го докара дотук ", съобщи още съпредседателят на Демократична България – политическата мощ, която е на четвърто място съгласно неокончателните резултати от извършения предварителен парламентарен избор на 11 юли.

Той отхвърли да отговори на въпроса за това дали " Демократична България " ще поддържа препоръчаното от Слави Трифонов държавно управление, като означи, че на този стадий явно Има Такъв Народ не търси поддръжката на групировката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР