Предлагащата услуги основно в района на Югоизточна Азия борса за

...
Предлагащата услуги основно в района на Югоизточна Азия борса за
Коментари Харесай

Криптоборсата Zipmex потърси съдебна защита в Сингапур

Предлагащата услуги главно в региона на Югоизточна Азия борса за криптовалути Zipmex разгласи, че е подала заявление за правосъдна отбрана от кредитори в Сингапур, трансформирайки се в следващата жертва на спада в цените на цифровите валути.

Базираната в Сингапур Zipmex възобнови тегленията предходната седмица - ден откакто ги спря на 20 юли, и разгласи, че работи по въпросa с експозицията си в размер на 53 млн. $ към криптобанките Babel Finance и Celsius.

Адвокатите на Zipmex са подали пет заявки на 22 юли, с които целят прекъсването на правосъдните дейности против Zipmex за интервал от до шест месеца, оповестиха от криптоборсата.

Съгласно сингапурското законодателство, сходно заявление подсигурява на фирмите автоматизиран мораториум за период от 30 дни или до момента в който съдът в Сингапур не вземе решение по отношение на заявката.

Zipmex, която развива активност в Сингапур, Тайланд, Индонезия и Австралия, е следващият състезател на криптопазара, който се сблъсква с компликации след внезапните разпродажби, които започнаха през май със срутва на токените Luna и TerraUSD.

Тайландската Комисия по скъпи бумаги и тържища разгласи в понеделник, че си сътрудничи с управляващите за установяването на възможни загуби, откакто Zipmex краткотрайно спря тегленията на средства.

Амбициозният бранш на криптовалутите на Сингапур, който по някои оценки е най-големият в Азиатско-тихоокеанския район, беше разтресен и от банкрута на криптофонда Three Arrows Capital, напомня CNBC.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР