Предлагаме ви един по-интересен начин, чрез който лесно и бързо

...
Предлагаме ви един по-интересен начин, чрез който лесно и бързо
Коментари Харесай

Изсмуква Всичко Вредно От Организма През Краката! Направете Това У Дома И Ще Се Родите!

Предлагаме ви един по-интересен метод, посредством който елементарно и бързо ще съумеете да изкарате всички отрови от тялото, чрез приятна баня на краката.

Тази домашна детоксикация посредством баня на краката освен отстранява мускулното напрежение и отичане, само че също по този начин е превъзходен метод за възстановяване тонуса на цялото тяло!

Чрез кожата на краката може да очистите организма от токсините вкъщи. Най-лесният способ съществува, и освен това е изненадващо ефикасен. Правете тази процедура два пъти седмично и ще се отървете от пикове в кръвното налягане, ще подобрите положението на кожата и доста по-лесно ще заспивате вечер.

Как да си извършите домашна детоксикация посредством накисване на краката?
Ето какво ще ви е належащо:
гореща вода
половин чаша морска сол
30 капки етерично масло от лимон
зехтин

Сложете краката в леген с топла вода и етеричното масло от лимон. Дръжте краката в продължение на 10 минути.

След това натъркайте краката с морска сол. Масажирайте ги с продължение на 10-15 минути.
Подгответе авансово една затоплена хавлиена забрадка, в която да увиете краката след масажа с морската сол. Като минат минутките, изплакнете хубаво първо с топла вода, а най-после със студена.

След като изплакнете намажете краката със зехтин.
Марва Оганян споделя в една от своите книги, че тази домашна детоксикация постоянно оказва помощ, когато се усетят първите признаци на грип, простуда или обща изнемощялост. Ако извършите тази процедура вечерта, на сутринта ще се разсъните здрави и подлата простуда ще ви се размине. Тази елементарна детоксикация на тялото се оказа доста дейно средство.

На стъпалата се намират дейните точки, които дават отговор за координираната работата на отделителната система на организма. През порите на краката излизат всички отрови, които нормално се задържат там. Изключително потребна е тази операция и за кожата краката – отлично се оправя с напуканите пети и по-грубите сектори.

Ако имате помощник, който да ви оказва помощ, може да смесите всички съставки за банята, и да накиснете краката си, по този начин както е показано на фотографията. За задачата не трябва да слагате зехтина във водата, а единствено морската сол и етеричното лимоново масло. Може да започнете с малко количество вода, и последователно да доливате топла вода./ jenata-vchas.net
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР