Предизвиквате ме към крайни определения, но те са по-точни: Плевнелиев

...
Предизвиквате ме към крайни определения, но те са по-точни: Плевнелиев
Коментари Харесай

Васил Божков откровено: Плевнелиев е плазмодий, Narod.bg ме вкара в „Магнитски“

„ Предизвиквате ме към крайни избрания, само че те са по-точни: Плевнелиев е плазмодий ”. Това призна чистосърдечно Васил Божков в изявление за „ Свободна Европа ”. В диалога предприемачът, който повече от 3 години бе в заточение в Дубай, заяви, че са му предоставени материалите за вкарването му от Съединени американски щати в корупционния лист „ Магнитски “. „ Те са от открити източници като Narod.bg, Петел “, призна Черепа.

На въпроса на Генка Шикерова дали познава персонално Росен Плевнелиев Божков отвърна:

Реклама

„ Да, познавам го, преди години имах големи инфраструктурни компании – строях съвсем всичко в България и печелех без подкупи състезанията на база стопански индикатори, а той беше министър на районното развиване. Тогава сме се срещали – аз му обяснявах по какъв начин би трябвало да строим пътища, той ми обясняваше за евроатлантически полезности?! Какво е това, за мен има човешки полезности ”, чуди се милиардерът.

Попитан дали в миналото е помагал на Плевнелиев, Божков изстреля без да се замисли: „ Не, той не заслужава. На него не бих му оказал помощ дори и да е зле. Той е подобен човек – няма лично мнение, обръща го непрестанно, с една дума бих споделил плазмодий. Вие ме предизвиквате към крайни избрания, само че те са по-точни ”, отсече Васил Божков.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР