Предизборната кампания на хунтата ГЕРБ започна с грандиозен фалстарт! Бойко

...
Предизборната кампания на хунтата ГЕРБ започна с грандиозен фалстарт! Бойко
Коментари Харесай

ФАЛСТАРТ: Бойко гони двама предатели – шефа на ГЕРБ-София и Мирослав Боршош?

Предизборната акция на хунтата ГЕРБ стартира с величествен провал! Бойко Борисов отхвърли да се появи на формалното разкриване, с което обществено подвигна червен картон на двама предатели – районния координатор на ГЕРБ Тодор Кръстев и набутания като зам.-кмет пребоядисан седесар Мирослав Боршош, твърди четец на Narod.bg от редиците на някогашната ръководеща ОПГ.

Както към този момент писахме, при сгромолясването на Бойко от властта след три петилетки грабежи, първите, които го предадоха, бяха точно Тодор Кръстев, началник на градската организация в София, и безконечният чревоугодник за постове Мирослав Боршош, заместител на Фандъкова с сектор „ просвета “.

За да покаже, че дава червен картон на двамата столични топ гербопитеци, водачът на ГЕРБ не пристигна на откриването на предизборната акция на партията в София, заяви и  ПИК.

Реклама

Коалицията „ ГЕРБ-СДС започва предизборната конкуренция с молебен за здраве и триумф, който се организира преди минути в църквата „ Св. София “. На молебена участваха претенденти за народни представители в трите изборни региона, членове и симпатизанти на ГЕРБ, само че Вожда липсваше….

Сред първите пристигнали бяха двама от водачите на листи на ГЕРБ в София – Румен Христов в 23 МИР и Тома Биков в 24 МИР.

На всички направи усещане, че неналичието на Баце, който е и лидер на листата на партията в най-големия софийски регион – 25 МИР.

Това е следващо мероприятие на ГЕРБ в столицата, което нейният водач пропуща. Борисов заобикаля да участва на събития в София поради тандема Кръстев – Боршош, за който бъдеще в партията няма, изясни източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР