Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно

...
Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно
Коментари Харесай

Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам дружно с екипа си отрива чудноват биологичен материал, за който преподавателят е твърдо уверен, че е с извънземен генезис. Ученият е посветил цялото си време в последвалите 10 години, с цел да изследва непознатата материя.

Материята е открита при опит на Уейнрайт и екипа му в стратосферата. Те изпратили в пространството над земята балон с прикрепена към него дребна железна топка, която привличала микроскопични частици от космоса.

Опитът е целял да изучи какви непознати детайли съумяват да преминат през атмосферата и в какво положение стигат на Земята. С изследването си професорът е желал да оцени риска за човечеството от сблъска с галактическия прахуляк.

Професорът споделя, че от вътрешността на металната топка, която е направена от исполин и ванадий, излязла гъста биологична течност. След десетилетия изследване ученият е достигнал до няколко теории по отношение на въпросното вещество.

 Извънземни

Според първата мистериозната течност съставлява супер микроорганизъм, който е бил предопределен да се развие на Земята, заразявайки я с извънземен живот. Другата, все по този начин невероятна за човешкото ухо, е, че веществото съставлява биологично оръжие, изпратено от непозната извънземна мощ и целящо да изтреби човечеството с непознати заболявания, като по този метод освободи планета за бъдеща колонизация.

Към момента единствено едно нещо, обвързвано с откритието на университетския учител, е несъмнено – че материалът е стигнал до Земята с комета.

В поддръжка на налудничавите теории на Уейнрайт дава глас даже и носителят на Нобелова премия за медицина сър Франсис Крик. Светилото в своята област даже е развил научно-фантастична доктрина, че откритият в металната топка материал може би е семето на живота – митично вещество, което с делението си е дало начало на целия живот на Земята.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР