Преди около година Мариянна разбира, че има рак на шийката

...
Преди около година Мариянна разбира, че има рак на шийката
Коментари Харесай

Пратиха турска линейка за онкоболна след 7 отказа у нас

Преди към година Мариянна схваща, че има рак на шийката на матката с разсейки в черния дроб.

Благодарение на стотици положителни хора, фамилията й съумява да събере 30 000 лв., нужни за лекуването и интервенцията й в клиника в Турция.

Преди две седмици обаче дамата получава затруднения. По това време тя се намира в София при своите родители. В седем лечебни заведения отхвърлят да я одобряват, макар положението, в което се намира.

„ Във ВМА, „ Пирогов”, „ Токуда”, „ Сити клиник”, Онкологията в „ Дървеница”, Александровска болница и „ Майчин дом” – цялостен отвод. Навсякъде отхвърлят да я одобряват за преливане на кръв – отхвърлят лекуване. За тях, това е разследване от болестта.

Дори от онкологичната болница ни споделиха, че няма по какъв начин да я одобряват, тъй като приемите са единствено планови и би трябвало първо да мине през надзорен обзор и в случай че лекари се съгласи – да я одобряват, описа брачният партньор на Мариянна – Андриян.

Мариянна обикаляла по лечебните заведения с частна кола за спешна помощ и с една молба - да бъде призната, с цел да се откри от къде е кръвоизливът. Обиколката й по лечебни заведения траяла шест дни.

„ На 23 септември се принудихме да се обадим в Турция, където главно й върви лекуването. От Турция изпратиха кола за спешна помощ за към 5 часа, след което я откараха назад там”, заяви Андриян.

Мариянна към момента е в Турция. На 29 септември тя е претърпяла сполучлива, незабавна интервенция и сега се възвръща.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР