Преди няколко седмици официално бе потвърдено, че Риана стартира собствена

...
Преди няколко седмици официално бе потвърдено, че Риана стартира собствена
Коментари Харесай

Риана представи нова модна марка

Преди няколко седмици публично бе доказано, че Риана започва лична фешън марка под шапката на стилния колос LVMH. А преди броени дни певицата от Барбадос показа първите неща от дебютната си сбирка Fenty, която провокира неспокойствие измежду почитателите й. За да усили интереса към новата си линия, някогашната на куп баскетболни звезди снима и първата цифрова корица в историята на The NYTimes Style Magazine. А облеклата от линията й изцяло подхождат на стила на певицата: дънкови рокли, двуредни сака и рокли-ризи със комплицирана кройка. Всички тоалети са допълнени от слънчеви очила-маски и сандали с каишки. Вижте тази обява в Instagram.
@tmagazine x @fenty x @badgalriri #rihanna

Публикация, споделена от FENTY CORP (@fentycorp) на Май 20, 2019 в 7:40 PDT

Певицата показа и страстите си в навечерието на старта на сбирката. Развивах се доста постепенно в света на модата. Отначало си купувах това, което желая, тогава хората започнаха да се интересуват от моя личен жанр, след което започнах да сътворявам облекла в съдействие. Не желаех просто да дам името си на някого и да продам лиценз за потребление. Интересувах се да направя нещо сама, тъй че за мен беше значимо да печеля почитание като дизайнер. Бернар Арно повярва в мен и в моята визия за развиване. - сподели Риана в изявление за списанието. Вижте тази обява в Instagram.
Dear Paris, the @FENTY pop-up is open! Time to hit the (accessories) bar 10 Rue de Turenne. 11am - 8pm thru June 2nd. @gettyimages

Публикация, споделена от FENTY CORP (@fentycorp) на Май 24, 2019 в 3:27 PDT

Певицата също призна, че е станала първата чернокожа жена-дизайнер в портфолиото на първокласния бранд LVMH. Първоначално не знаех за това, а по-късно започнах да запитвам още веднъж и още веднъж: " Сигурни ли сте? Проверихте ли тъкмо тази информация? Все още не мога да допускам. Толкова съм горда ", съобщи Риана. Потенциалните купувачи към този момент могат да си сформират по-пълна визия за сбирката. Преди дни в акаунта на марката в Instagram се появи първият пост - видео акцията на сбирката. Вижте тази обява в Instagram.
New month, new drop! The new @savagexfenty VIP box is out now. Grab this limited edition set at savagex.com

Публикация, споделена от FENTY CORP (@fentycorp) на Май 1, 2019 в 8:39 PDT

Продажбите стартират на 29 май.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР