Преди няколко дни Хабиб Нурмагомедов се изказа за случващото се

...
Преди няколко дни Хабиб Нурмагомедов се изказа за случващото се
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов в извинение: Имам много близки отношения с афганистанците

Преди няколко дни Хабиб Нурмагомедов се изрече за протичащото се в Афганистан. Той беше много сърдит на медиите, които желаеха от него да разяснява това, което се случва там. " The Eagle " се разграничи от талибаните и показа, че нищо не ги свързва.

В ислямската вяра мюсюлманите се водят братя, а Нурмагомедов се отхвърли от тях. Вълна от обиди и хейт се изля по Хабиб в неговия акаунт в обществените мрежи от стотици представители на Афганистан.

Думата е като камък и когато я кажеш, тогава няма по какъв начин да си я върнеш. Явно Хабиб е осъзнал, че е сбъркал и пред медиите в Русия реши да се извини на своите почитатели и другари от Афганистан.

Ето какво показа Хабиб по тематиката с Афганистан, където има много напрежение сега:

" Просто не желаех да жегвам политиката. Реакцията? Tя беше в действителност бурна от моите почитатели. Преосмислих отговора си. Казах неправилно тогава, че не ме визира. Имам доста близки връзки с афганистанците.

Недалеч от Сан Хосе (САЩ), където упражнявах дълги години, има град с най-голямата афганистанска общественост отвън Афганистан. Освен това имам доста другари, близки хора от Афганистан.

Отговаряйки на този въпрос, имах поради, че не желая да разясня политическата обстановка. Надявам се, че ще ми простят, в случай че съм ги обидил. Не се срамя да им се извиня, тъй като всеки може да сгреши ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР