Преди, мечтаех за голяма кухня. Струваше ми се, че колкото

...
Преди, мечтаех за голяма кухня. Струваше ми се, че колкото
Коментари Харесай

Пет несъмнени недостатъци на голяма кухня. Не знаех за тях, до сега

Преди, мечтаех за огромна кухня. Струваше ми се, че колкото повече, толкоз по-добре. И бях сигурен до последно. Докато не наех апартамент с доста огромна кухня-трапезария. И разбрах, че това не е толкоз комфортно. Недостатъците на такава кухня въобще не са явни. Въпреки че може би това е субективно усещане, въпреки всичко ще го споделя.

1. Повече разчистване

Спомням си по какъв начин имах дребна кухня: масите се избърсваха еднопосочно, другото, пода два пъти с моп – минах и е чисто. Въпреки че всичко е насъбрано, площите са дребни. В огромна кухня цялата нечистотия се разгръща върху по-голямо пространство. И не, не е, че съм неприятна стопанка, просто обективно е по този начин. Почистване в няколко пъти повече. И това не е най-лесното разчистване, като се има поради, че в кухнята има масло, мазнини и други неща.

2. По-трудно е да вземеш това, което ти би трябвало.

Когато би трябвало да приготвите нещо бързо и имате подправки в действителност в единия завършек на стаята, а съдовете в другия – това е досадно. Изглежда като дреболия, само че непрекъснато тичате напред-назад.

3. Не е толкоз удобно 

Голяма кухня не се нагрява от работеща фурна. Въпреки че, на някой им харесва това.

4. Много в допълнение пространство, което е претрупано

Лично на мен ми харесва, когато се употребяват шкафове и маси, вместо да стоят празни. Когато кухнята е огромна и има доста повърхности, тогава всички те последователно обрасват с непотребен отпадък. Спомням си по какъв начин в дребната кухня безусловно почистих всичко едновременно. Голям брой маси ви разрешава да се отпуснете. Сокоизстисквачката да вземем за пример, макар че се употребява един път месечно

5. Скъпо

Скъпо е не просто да си купите апартамент с огромна кухня, само че и да изберете огромен комплект за него също е скъпо. И също така, когато стартира да се утежнява, ремонтът на огромна кухня също е безценен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР