Преди една година от Subaru показаха фейслифта на петото поколение

...
Преди една година от Subaru показаха фейслифта на петото поколение
Коментари Харесай

Subaru показа новото STI

Преди една година от Subaru демонстрираха фейслифта на петото потомство Forester, а в този момент японската компания сподели и неговата най-спортна версия в родната му страна. Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи образни промени, ново окачване и по-богато серийно съоръжение. За страдание на почитателите, добавката не носи повече мощ и те ще би трябвало да се задоволят с 1.8-литровия бензинов мотор със 177 конски сили и 300 нютон метра въртящ миг в композиция със CVT трансмисия и задвижване на четирите колела.
`Subaru

От друга страна, кросоувърът е получил табелки STI в предната и задната част, както и нови 18-цолови джанти. Елементи върху предната, задната ризница и праговете са получили черен емайл, като сходно обгрижване има още за капачките на огледалата, спойлерът и част от задния похлупак.
`Subaru

В интериора измененията също са в сходен жанр и там можем да намерим композиция от кожа в червен и черен цвят, както и червен тегел по седалките, кормилото, централната подпора и таблото. Класическите принадлежности зад кормилото също са актуализирани в жанр STI и получават червени акценти и бяла подсветка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР