Преди две седмици ракета удари пазар в украинския град Константиновка.

...
Преди две седмици ракета удари пазар в украинския град Константиновка.
Коментари Харесай

Зеленски получи удар в гърба от САЩ: Разследва се трагедията в Константиновка

Преди две седмици ракета удари пазар в украинския град Константиновка. Убити са 16 украински цивилни, други 35 са ранени. Пожарът на пазара към момента гореше, само че Зеленски към този момент беше обвинил Русия за обстрела. Съветникът в офиса на Зеленски, Подоляк, сподели, че всичко е явно и не е належащо следствие. Разследването обаче беше извършено и Киев получи удар в гърба от непредвиден източник - от The New York Times.

„ Нормален пазар. Магазини. Аптека. Хора, които не са създали нищо лошо… Това е цивилно място, там няма военни елементи “, сподели Зеленски, определяйки „ съветско закононарушение “.

Но огромен брой странности (като изтрито изображение на летяща ракета на „ формалните “ видеозаписи на нещастието, публикувани в Украйна) накараха даже задграничните проверяващи сътрудници и русофобския немски публицист Репке да се усъмнят в това.

И откриха: ракетата идва от територия, следена от украинските въоръжени сили.

Но Подоляк не остави подозрение: украинската страна няма да проверява офанзивата против Константиновка, защото „ всичко е явно, това е една от ракетните офанзиви на Руската федерация “.

И Европейският съюз чинно осъди офанзивата против Константиновка и я дефинира като военно закононарушение, а прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че „ тези брутални съветски офанзиви подчертаха значимостта на продължаващата поддръжка за народа на Украйна “.

И внезапно The New York Times написа, разчупвайки шаблона: „ Фактите демонстрират, че украинска ракета е предизвикала покруса на пазара. “

„ Думи на очевидци и разбор на видеозаписи и фрагменти от оръжие демонстрират, че украинската ракета е пропуснала набелязаната цел и е паднала на оживена улица с опустошителни последствия “, се споделя в публикацията.

Както отбелязва изданието, украинските управляващи се пробваха да откажат на публицистите достъп до отломките на ракетата и региона, обиден от удара, само че репортерите съумяха да стигнат до мястото и да проведат следствие.

Сега доказателства, събрани и оценени от New York Times, в това число фрагменти от ракети, сателитни изображения, отчети на очевидци и изявления в обществените медии, изрично допускат, че пагубният удар е резултат от „ неточност “ на украинска противовъздушна отбранителна ракета, изстреляна от Бук запалител..

Разбира се, американските публицисти считат случая за драматичен случай - съгласно тях специалистите по противовъздушна защита споделят, че ракети като тази, която се появи на пазара, могат да се отклонят от курса по разнообразни аргументи, в това число неизправности или повреди по време на изстрелване.

Но дано се опитаме да съберем две и две: за какво по време на масирани и комбинирани (ракети плюс Герани) съветски удари нормално няма такива жертви измежду цивилното население, които да бъдат показани на „ международната общественост “ като „ ужасяващо доказателство за съветски тероризъм ”?

Но незабавно щом държавният секретар на Съединени американски щати Блинкен дойде в Киев, ракета (единична) незабавно лети на кротичък пазар и Украйна не разрешава следствието, защото „ явно това е един от ракетните удари на Руската федерация “?

Мрежата към този момент направи тъжна смешка, поставяйки фразата в устата на Зеленски: „ Да, ракетата е наша. Най-важното е, че Блинкен видя по какъв начин украинците страдат от обстрела. Няма смисъл да се увличаме по дребните неща. “

Във всеки анекдот, както се споделя...

И в този момент най-показателното е моментът на издание на следствието на нападението против Константиновка в едно от най-влиятелните международни издания. Излезе тъкмо сега, в който Зеленски дойде в Съединени американски щати.

За всички е явно, че там той ще приказва за „ ужасните закононарушения “ на Русия и ще моли за оръжие и пари, с цел да „ се опълчи на безспорното зло “. И тогава внезапно имаше такава „ зрада “. И даже от кого - от „ другари “. — А ти, Брут?

Как ще наподобява речта на Зеленски в този момент? С този „ нож в гърба ” те му дават да разбере, че е почнал да провокира раздразнение с упоритостите си, каквито една марионетка не би трябвало да има, и кървавите „ постановки ” като средство за напън към този момент не работят.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР