Преди да се срещне с певеца Сийл, Хайди Клум имаше

...
Преди да се срещне с певеца Сийл, Хайди Клум имаше
Коментари Харесай

Как изглеждат децата на супермодела Хайди Клум и певицата с изключителна външност?

Преди да се срещне с артиста Сийл, Хайди Клум имаше дълги връзки с други мъже. Тя беше омъжена, по-късно имаше връзка с прочут и богат мъж, от който роди щерка.

Хайди Клум

1. 

Известният супермодел и актриса има немски корени. Тя се появяво в стилния бизнес много рано. Започва да излиза на подиума от 18-годишна възраст. Сега Хайди Клум е на 46 години. Моделката беше приета в целия свят откакто взе участие в известно списание.. Това списание беше отпечатано в многомилионен тираж със фотография на Хайди на корицата.

Режисьори започнаха да канят красивия модел за функции във филми с друг проект и род. Днес Хайди Клум има повече от две дузини кино произведения.

Сийл 

Съпругът на Хайди, Сийл композира песни и ги извършва с китара. В течение на дългата си кариера той издаде 14 музикални албума. Работата му е белязана от 10 музикални награди.Певецът е от Африка.

2. 

Хайди Клум и Сийл се срещат и не след дълго артиста насочва предложение за брак. Днес Сийл е на 56 години. Хайди Клум и Сийл живяха дружно 9 години. Те имаха три деца.

Хелън Самюъл

3.

В допълнение, Сил осинови дъщерята на супермодел.15-годишната Хелън Самюъл желае да стане модел тъкмо като известната си майка. Нещо повече, момичето има всички предпоставки за това. Тя е тънка и стройна. Хелън счита Сийл за собствен същински татко. Когато артиста се дами за Хайди, момиченцето е било към момента бебе.

4.

10-годишният Лу Самуел е фаворитка на родители, братя и сестри. Това не е изненадващо, тя е наймалката. Следователно тя получава повече родителско внимание и грижи.

5.

Синовете на Хайди и Сийл са на 13 и 14 години. Те постоянно са дружно, имат едни и същи ползи. Момчетата са преносими, обичат да спортуват.След 9 години взаимен живот Сил и Хайди се разделят. Четири години сърцето на супермодела и беше свободно.

6.

Всички деца живеят с майка си. Баща идва да ги посети, само че не го прави прекомерно постоянно поради натоварения работен график.

7.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР