Преди 32 години, те участваха в зашеметяващата комедия Извън борда

...
Преди 32 години, те участваха в зашеметяващата комедия Извън борда
Коментари Харесай

Най-щастливата двойка в Холивуд. Днешният живот на Кърт Ръсел и Голди Хоун

Преди 32 години, те участваха в зашеметяващата комедия Извън борда. Ако не сте го видяли, съветваме ви да видите по какъв начин една капризна, ексцентрична дама в бански извика дърводелец на яхтата, с цел да я направи нов дрешник за облекла и обувки. Оглеждайки новата си мебел, красива жена доста се оплаква и отхвърля да заплати за работата. Пре всичко останало, бутна момчето във водата. После стартира най-интересното.

По време на снимане на филм Курт и Голди са били дружно четири години, само че са го крили от всички. “Изчислени ” режисьор Хари Маршал (засне филм “Хубава жена ”).

Малко преди снимане на филм, като смешка, той сподели: “В моят филм ще играете влюбена двойка. Така най-малко ще подскажем на Холивуд какво се случва с вас! ” Те играха толкоз добре (според нас), че филмът няма да загуби своята значителност за дълго време.

Първата среща на актьорите се състоя на площадка на музикалната лента “Един и единствен фамилен оркестър ”. По-късно Кърт призна, че на 16-годишна възраст е гледал филми с Голди (тя на пет години е по-възрастна от него). Но на сцената те не проявяваха интерес един към различен. Дванадесет години по-късно ориста ги събра още веднъж на проби на една мелодрама.

Ръсел преди малко приключи снимането в историческата лента на Силквут и не беше изключително припрян да стартира нещо ново. Но откакто видя синеоката русокоска Хаун (която към този момент беше утвърдена за основната роля), той ослепително мина кастинга.

След известно време очарователната Голди и красивият Ръсел усетиха сред тях една откровена връзка. И двамата към този момент са били в несполучлив брак, а Хон към този момент за повторно. По време на развода тя загуби доста пари и сама гледаше петгодишния наследник на Оливър и тригодишната й щерка. Разбира се, по това време актьорите към този момент бяха известни и богати, само че нямаше осоновно – втората половина.

 

През 1986 година фамилията имало четвърто дете – синът на Уайът. Въпреки това двойката не бързаха да записва връзката. Първо взеха решение да завоюват любовта на децата. Времето минаваше, само че въпроса по отношение на брака не стоеше? Те не мислиха за това, само че децата им споделяха: „ Защо на вас това? Вие и по този начин сте дружно! ”.

Наскоро Кърт стана на 68 години и Голди на 73 години, само че не може да се каже, че наподобяват на толкоз. Двойката към момента се гледат с огромна обич един на различен. Ръсел и в този момент влюбен в дамата си като момче. Те постоянно се усмихват щастливо и излъчват такава позитивна сила, от което сърцето се радва.

Съпрузите към момента вземат участие във филмите, водят деен метод на живота, радват се на триумфа на децата и внуците. В допълнение, Хоун се занимава със обществена работа, ориенталската медицина, написа книга за развъждането на деца.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР