Пред препълнената зала на комплекс Национал“ тази вечер Георги Гьоков

...
Пред препълнената зала на комплекс Национал“ тази вечер Георги Гьоков
Коментари Харесай

Георги Гьоков подкрепи сливенската листа 

Пред препълнената зала на комплекс „ Национал “ довечера Георги Гьоков се срещна с жителите на Сливен, отговори на въпросите им и изрази своята поддръжка за листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Тук съм по покана на Деян Дечев и ген. Кольо Милев-хора, които познавам и на които може да се разчита. При диалога ни с тях преди срещата коментирахме, че имаме силите и опциите да реализираме добър резултат на изборите тъй като на идващото ръководство е нужна лява партия, с цел да преминат хората по-леко през рецесиите “, разяснява Гьоков.

Бившият министър на труда и обществената политика Гьоков акцентира триумфите на Българска социалистическа партия по време на работата на последното постоянно държавно управление, които са главно в обществената сфера. „ Българска социалистическа партия потвърди с работата си, че страната може да организира дейни политики в полза на хората “

По думите на лидера на алената листа-Деян Дечев, по време на предизборната акция се оказва, че други партии се хвалят с неща, които в действителност са визитната картичка на Българска социалистическа партия за миналото ръководство.

Гьоков означи също и десетте незабавни ограничения, които партията залага да се случат в първите 100 дни от ръководството – а точно таван на цените, изземване на свръхпечалбите от енергийните сдружения и справедливото преразпределение към семействата и промишлеността, да се усили минималната работна заплата, необлагаем най-малко, който да е прагът на бедността, преизчисляване на пенсиите и други.

Обсъдени бяха и част от локалните проблеми, а въпросите на присъстващите бяха свързани също с повишение на приходите, студентските заеми, приемането на детски надбавки, основаването на Закон за възрастните хора и други

Бившият обществен министър изрази увереност, че е въпрос на време хората да усетят резултата от обществените ограничения, които Българска социалистическа партия отстоява. За това е значимо и на изборите хората да гласоподават с 28 номер, с цел да може политиката в полза на жителите да продължи да се случва.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР