Празници са. А празниците означават не само пълни трапези, наздравици

...
Празници са. А празниците означават не само пълни трапези, наздравици
Коментари Харесай

Идеи за оригинални подаръци за Йордановден и Ивановден

Празници са. А празниците значат освен цялостни трапези, тостове и лъскави дарове. Те значат внимание. Изненада. Сбъдване на фантазия. Ако сте канени на имен ден, забравете за общоприетите сувенири, домашни използва и отвертки. Подарете неповторим и автентичен подарък. Подарете страст, спомен, нещо, което оставя трайна диря в мозъка и сърцето и няма да бъде следващият предмет, подложен на дъното на шкафа. Даваме ви няколко хрумвания за ексцентрични дарове, които са подобаващи, в случай че познавате добре именика и знаете заниманието, фантазиите и задачите в живота му.

1.       Незабравимо преживяване
Какъв е съвършеният подарък за нея съгласно зодията?
Най-вероятно търсите идеалния подарък за своята партньорка, майка или друга значима жена в живота ви. Отново зодиите идват на помощ и в с...
Прочети повече
Ако празнуващият ви е задоволително непосредствен, с цел да може да си позволите добър бюджет, подарете му екскурзия, уикенд или даже ден на мечтаното място. Може да се кооперирате с други поканени, с цел да подарите по-скъпа дестинация или даже да му поднесете ваучер, с цел да я избере самичък. На по-далечни познати и при по-скромен бюджет може да изберете по-икономично преживяване. Мечтае да лети? Ваучер за полет с балон е на извънредно допустима цена. Обича реките? Нека е рафтинг. Планинар е? Поднесете му проведено посещаване на естествени забележителности или пещера. Минутите, денят или дните, прекарани там, където именикът желае да бъде, само че в никакъв случай не е имал опция, няма да бъдат забравени, а вашият подарък ще донесе неспокойствие и благополучие и ще остави диря.

2.       Пухкав другар

Ако именикът мечтае за куче, само че не е намерил време и метод да се снабди с такова, подарете му го. Подарявайки пухкава топчица вие внасяте години на любов, забава и наслада в дома му. Единствено следва да сте сигурни какви породи избира и са удачни за  жилището му, с цел да не се окаже с пинчер, а да мечтае за  доберман, както и че в действителност желае куче и може да поеме грижите за него. Това не е играчка, а сателит и другар до живот. Ако сте сигурни в желанията му, действайте. Именикът ще остане удивен.

3.       Култура

Знаете, че празнуващият мечтае да посети съответен концерт или зрелище, само че няма финансовата опция да го направи? Подарете му билети, сбъднете фантазията му. Някои концерти могат да бъдат скъпи или да изискват нощувка в далечно обитаемо място. Кооперирайте се с другите посетители и организирайте напълно вечерта, наемайки превоз или хотел.
Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на дамите, тъй като ще ги ядосате
Едва ли има човек, който не обича да получава дарове. Това важи изключително за дамите, които биват глезени от техните половинки. На тях в...
Прочети повече
4.       Половинка

Не, не се майтапим. И не приказваме за компаньонка. Ако имате празнуващ другар или другарка, които са сами и не могат да открият с кого да споделят живота си, подарете им така наречен слепи срещи или ги изпратете с различен уединен човек на трогателен уикенд. Няма нищо по-запомнящо се и разтърсващо от това да окажеш помощ на някого на открие любовта.

Ако не познавате добре индивида, нищо от посочените няма да се окаже уместно. Спрете се на прекрасен алкохол или на вкусни дарове и спестете на горкия именик труда да се прави на удовлетворен от следващия колан, сервиз или чорапи.

Приятно превозване и цветущ празник на имениците!

 
Какъв е съвършеният подарък за него съгласно зодията
Коледа от ден на ден наближава, а ние към този момент сме създали лист с подаръците, които ще вземем или най-малко главните неща. Ако обаче сте от хо...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР