Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на

...
Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Отпускаме 1512 лева на домакинства, засегнати от ураганна на 4 ноември

Правителството работи редовно и настойчиво за възстановяване на живота на хората и бизнес средата в България. Програмата „ Достъпно за вас ” е реалност от през вчерашния ден и провокира подобаващ интерес, както от хората, по този начин и от комерсиалните вериги в страната. Това съобщи министър председателят акад. преди постоянното съвещание на Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Днес ще вземем и две други решения, които също заслужава да бъдат маркирани. Първо ще отпуснем финансова помощ от по 1512 лв. на 450 семейства в областите Смолян, Силистра, Разград, Търговище, Шумен и Варна, които пострадаха от ураганния вятър и мощния дъжд на 4 ноември тази година. Днешното решение се взема единствено 12 дни, откакто се случи това злополучие, с цел да могат хората оптимално бързо да могат да се възползват от тази поддръжка, разгласи министър-председателят.

С друго решение дефинираме мястото на Националния STEAM център. Той ще се намира покрай суперкомпютъра до София Тех парк. Така отговаряме на нестабилната политическа среда в България, разясни той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР