Правителството на четворната коалиция е най-слабото в българската история, заяви

...
Правителството на четворната коалиция е най-слабото в българската история, заяви
Коментари Харесай

Това правителство е най-слабото в българската история

Правителството на четворната коалиция е най-слабото в българската история, съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя съобщи, че кабинетът въобще не се оправя с никакъв проблем – нито с инфлацията, нито с външната политика, нито с вътрешната. На смешка тя изпрати Кирил Петков и министрите му преди да отидат в Киев, да минат през Скопие да кажат на съседите ни по какъв начин тъкмо считат да поскъпят с тях, да минат през Руанда, където да се поучат по какъв начин се оправя с корупцията, след това през Париж, където ще се състои арбитражното дело в случай че вероятно се стигне до там по меморандума с Джемкорп, и най-после – да отидат в Канада.

ГЕРБ няма да поддържа по никакъв мотив това държавно управление при гласуванията в Народното събрание, съобщи тя. Това, че са срещу допускането на Бойко Борисов до властта може да е добър избирателен девиз, само че не могат да ръководят единствено с него, счита тя пред Българска национална телевизия.

Моряците какъв брой дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, с цел да ги прибере, за какво не отиде Кирил Петков, с цел да ги прибере, попита тя риторично.

ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с министър председател Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да поддържа ръководещата коалиция, добави тя.

Според нея, следим " партийно обладаване " на постове и " разпределение на баницата ".

Атанасова разяснява още, че в " Продължаваме промяната " няма водачество, а Кирил Петков и Асен Василев са " двете страни на една монета ".

Фискалният запас удари дъното - 4,7 милиарда, добави тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР