На този етап, въпреки че пазел в тайна идеята, Борисов

...
На този етап, въпреки че пазел в тайна идеята, Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов чертае „тройна коалиция 2.0“ след вота

На този стадий, макар че пазел в загадка концепцията, Борисов очертавал „ тройна коалиция 2.0 “ след вота, а слухът се разнесе отчасти, с помощта на огромната уста на водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той обаче не бил осведомен напълно със схемите, които макар сякаш рецензиите на Слави Трифонов, включвали в идното ръководство и безмълвната поддръжка на Има Такъв Народ.

 

Проблем изниквал за ГЕРБ обаче при неналичието на огромна преднина след изборите пред Политическа партия, като тогава водачът на ГЕРБ умувал дали да не откаже съставянето на държавно управление и да остави Димитър Главчев да ръководи до есента, когато партията е подготвена да организира още едни изключителни избори за парламент. Вотът в Съединени американски щати също бил основен за това, дали България ще отиде още веднъж до урните през ноември, описаха още импровизирано от ГЕРБ.

 

Главчев е идеалният министър председател за партията, а оставането му на власт ще отсрочи за следващ път избора на нови шефове на регулаторите и кадруване в службите, което е добре пристигнало за партията на Борисов. Сред депутатите му се приказва, че точно поради заплахата хората на ГЕРБ и Движение за права и свободи в регулаторите да се сменят, се стигнало до тенденциозен неуспех на ротацията и нови избори.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР