Правителството маневрира между различни варианти. Някои от тях, които толкова

...
Правителството маневрира между различни варианти. Някои от тях, които толкова
Коментари Харесай

Главсекът на президента: Служебното правителство не се намесва в изборите

" Правителството маневрира сред разнообразни разновидности. Някои от тях, които толкоз ни ги хвалят в този момент, са чисто хипотетични. Все едно да ни подарят Айфеловата кула. Може да водиш диалози за някакви танкери, които браздят океаните, само че тези танкери няма, както се изрази някогашният министър председател, къде да бъдат паркирани. "  

Това сподели в  Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет на президента, сега консултант на служебния министър председател Гълъб Донев.

По тематиката да се възобновят ли или не диалозите с " Газпром " и каква посока е възприело служебното държавно управление, Маринов съобщи:

" Това малко напомня вица за заека - за какво си с шапка, за какво си без шапка – все пердах. "

" Има различия по въпроса кое е питомното и кое е дивото. Ще стане ясно, че всички рационални, ефикасни решения се преглеждат. Нищо не е отхвърлено априори ", добави съветникът на премиера.

По думите му  " методът е безусловно идентичен във всички ресори - какво се открива, и то не тъй като някой рови съзнателно, а тъй като са се натрупали проблеми, зависи от това какво е вършено. "
" Смени има във всички ресори, проблеми се откриват на всички места, само че сякаш другите не подвигат толкоз огромна патърдия ", колкото Корнелия Нинова, счита Маринов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР