Правителство могат да съставят партиите, деклариращи евроатлантическа ориентация, ако те

...
Правителство могат да съставят партиите, деклариращи евроатлантическа ориентация, ако те
Коментари Харесай

Делян Добрев: Време е ДБ да възмъжеят и да поемат своята отговорност

Правителство могат да сформират партиите, деклариращи евроатлантическа ориентировка, в случай че те се схванат по общи цели и изолират " Продължаваме промяната ", предлага във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Според статуса му в обществената мрежа алтернативата през днешния ден е: или държавно управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ, или шести подред избори. 

По думите на Добрев ключът към такова болшинство държи " Демократична България ", чиито представители той приканва да " възмъжеят " и да поемат своите отговорности.

Ето и целия текст обявата му: 

" След първичния потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите. Според мен те постоянно са били два:

Вариант I:

Дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ.

Плюсове: Стабилно болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия...

Минуси: Не виждам.

Вариант II:

Избори.

Плюсове: Партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото.

Минуси: Шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет, задълбочаване на рецесията и други

От доста време настоявам, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов. И това е реалност освен в това заседание. Така беше и в предходното, най-вероятно ще е по този начин и в идващото.

Време е Демократична България да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад обединения с Политическа партия (партия, за която от Демократична България са били постоянно наясно, че е пасмина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо държание и отговорност към гласоподавателите!

P.S. И още нещо! Ако все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България ".


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР