Пръстен, видян насън, е знамение за продължаващ жизнен цикъл. Пръстенът

...
Пръстен, видян насън, е знамение за продължаващ жизнен цикъл. Пръстенът
Коментари Харесай

Златен пръстен насън предвещава бебе

Пръстен, забелязан насън, е предсказание за продължаващ витален цикъл. Пръстенът може да бъде знак на комплектност, на целокупност и единение. Пръстенът също по този начин от епохи се счита за знак на другарство и обязаност.

Видите ли пръстен на ръката си насън, това предвещава постоянни връзки и обич. Той също по този начин предсказва неотдавнашен брак или срещане на огромната обич.

Ако сънувате, че разглеждате пръстен през витрина или го гледате в кутийка, скоро очаквайте най-хубавата ви другарка да се омъжи. За да се случи това по-бързо, сложете златен пръстен в саксия, затрупайте го с пръст и го поливайте една седмица, все едно е цвете.

Ако сънувате пръстен, който виси във въздуха, без никой да го държи, това значи, че се пробвате да избягате от избрана неприятна за вас обстановка, само че в действителност единствено се въртите в кръг.

 Златен пръстен насън предвещава бебе

За да излезете от този кръг, намерете дълъг черен косъм и преди да си легнете, го омотайте към показалеца на дясната си ръка. Спете с него и на сутринта ще сте разкрили решението на казуса.

Пръстен с огромен камък предвещава ненадейно запознанство, а с дребни камъчета – непредвидени сълзи. Счупен пръстен или пръстен с напукан камък, предвещава измяна на обичания човек.

Ако вие носите златен пръстен насън, скоро очаквайте попълнение в фамилията. Загубите ли халка или пръстен насън, по ваша виновност ще се разрушат доста другарства.

Да намерите пръстен насън предвещава нова обич или ново другарство. Да подарите на другар или другарка пръстен, значи, че ви чака среща с другар, който от дълго време не сте виждали.

Ако сваляте пръстен в съня си, това значи, че към момента изпитвате болежка поради скорошна разлъка. Ако пръстенът, който се пробвате да свалите, не може да бъде свален, това значи, че дълго време ще сте под въздействието на някого.

Пръстен с голям елмаз предвещава огромен настоятелен триумф, значимо запознанство, което ще ви донесе връзки и доста изгода. Ако омъжена жена насън изгуби пръстена си, това предвещава неверност от страна на мъжа ѝ и разрушение на фамилията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР