Позорна “сватба между непримиримите политически опоненти НФСБ и ДПС организира

...
Позорна “сватба между непримиримите политически опоненти НФСБ и ДПС организира
Коментари Харесай

Позор! В Костинброд трафикантката на бежанци Анелия Велева влиза в местния парламент от коалиция “Граждани за общината”

Позорна “сватба ” сред непримиримите политически съперници НФСБ и Движение за права и свободи провежда изникналата от нищото коалиция “Граждани за общината ” в Костинброд.

 

На челни позиции в листата им е наказаната за трафик на бежанци координаторка на НФСБ Анелия Велева (бел.ред.: чийто партиен водач е Валери Симеонов). Последната през 2017 година бе хваната като част от канал за превозване на незаконни мигранти от Синеморец към София. Калин Василев – мъжът  с който Велева живеела на фамилни начала, бил съществена частица в трафика на бежанци. Това стана ясно в пловдивския областен съд, където прокуратурата желае непрекъснат арест за тях и за още четирима души.

 


 " Има построена стройна организация сред Дилян Николов от Бургас и Велева и Василев. Всеки от тях е имал избрана роля ", уточни в съда прокурор Елка Каранинова. Мъжът на патриотката Велева набавял транспорта за превозването им. Подбирал безупречни водачи с чисто правосъдно минало, които да не основават никакви подозрения. Било открито, че Василев бил подпомаган в активността си от Анелия Велева, посочи прокурорката.

 

Нещо повече - индивидът, с който Анелия Велева живее на фамилни начала, наел някогашната барета Николай Дюлгеров с ауди А3 и Любомир Тодоров с мерцедес. Качили на двете коли петимата емигранти, които влезнали у нас незаконно. Натоварили ги в колите и тръгнали към София.

" Заплащането на услугата е според от маршрута. Ако транспортът е от границата, тогава цената е по-висока ", уточни прокурор Каранинова. Тя назова суми от 150 до 500 евро на човек.

 

 

В листата на “Граждани за общината ”, компания на потвърдената престъпница Анелия Велева ще прави депесарският кадър Димитър Григоров, който е дал пълномощие да взе участие в обединението.

 

 

Любопитно е с какви очи той ще гледа съпартийците си, прегръщайки се с представителката на Валери Симеонов, който построи партийната си кариера върху лъжите по адрес на Движение за права и свободи, любопитстват жителите на Костинброд.

 

 

Редакцията ни пък продължава да пита, за какво лица като Анелия Велева не престават да търсят политически чадър за противозаконните си действия и не е ли по-справедливо вместо в общинския съвет, да я гледаме в ареста с белезници?

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Димитър Григоров Елка Каранинова ДПС Анелия Велева Калин Василев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР