Познайте какво каза Вутов на свирчото Петър Костадинов ВИДЕО Поредно

...
Познайте какво каза Вутов на свирчото Петър Костадинов ВИДЕО Поредно
Коментари Харесай

Скандално: Няма наказание за рефера на ЦСКА - Ботев

Познайте какво сподели Вутов на свирчото Петър Костадинов ВИДЕО

Поредно доказателство за какво българския футбол продължава да дълбае дъното и няма аспект да се оправи скоро даде Съдийската комисия към БФС. Реферът на мача ЦСКА - Ботев (3:3) Петър Костадинов остана без наказване макар скандалната му свирка в интерес на домакините, от която даже боровете в Борисовата градина почервеняха. Шефът на комисията Йордан Сталев разгласи, че за гологлавия съдия от Добрич глоба няма да има и той ще свири в понеделник гостуването на Локомотив против Славия. Безпристрастната статистика сочи, че множеството срещи в елита на Костадинов са точно на белите. От свирката му пропищяха съвсем всички съперници на отбора от Овча купел.
Ето и какво съобщи Йордан Сталев по тематиката пред сътрудниците от Спортал.

- Г-н Сталев, правилно ли е, че Петър Костадинов няма да получи наказване за отсъжданията си на ЦСКА-София - Ботев (Пловдив)?

- Да. Той има наряд за мач от кръга в Първа лига (б.а. ще свири Славия - Локо Пд) и щом не е заменен, значи не е осъден.

- Как ще коментирате отсъжданията му за дузпата и втория жълт картон на Филипов?

- Откакто аз съм ръководител на Съдийската комисия, не разясняваме обществено представянето на съдиите. Това е моя процедура. Тези неща са вътрешни и дано си останат такива.

- Защо сходен мач е поверен на Петър Костадинов? Според мнозина той не става за подобен двубой…

- В момента си приказваме нелепости. Приятни празници!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР