Поздравявам правителството, че вчера се разбраха със зърнопроизводителите и двете

...
Поздравявам правителството, че вчера се разбраха със зърнопроизводителите и двете
Коментари Харесай

Пеевски категоричен! Какво е правителството у нас

Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се схванаха със зърнопроизводителите и двете страни доближиха до рационални решения. Надявам се каквото има да бъде доизчистено и да бъде подписано.

Това разяснява националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Той посочи, че министър-председателят акад. Николай Денков и финансовият министър Асен Василев би трябвало да подпишат документ със земеделските производители, който ще бъде коментиран, откакто стане факт.
-->
Попитан какво е отношението на Движение за права и свободи към настояването на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия да се върне възбраната за импорт от Украйна, Пеевски отговори: „ Всеки има право да прави своята политика. Движение за права и свободи към този момент гласоподава ”.

В отговор на въпрос дали би трябвало да се създадат законодателни промени, свързани с обезщетенията на сектора, Пеевски съобщи, че тематиката е коментирана през вчерашния ден на срещата сред кабинета и сектора.

„ Ако има нещо, ще го изговорим с държавното управление. Те имат мненията на зърнопроизводителите и на останалите хора от сектора, ще беседваме с тях ”, сподели още националният представител от Движение за права и свободи.

По мотив думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов за връзките на двете обединения с Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи: „ Коалиция няма, както виждате и от това, което господин Борисов е споделил. Те работят по избрани тематики дружно, ние също поддържаме избрани тематики. Стабилизиращата роля на Движение за права и свободи никой не я отхвърля. Видяхте, и господин Иванов го е споделил, и господин Борисов. ”.

 

Правят се верните неща за България. Това е евроатлантическо държавно управление, безапелационен бе Пеевски.

По отношение на измененията в Конституцията националният представител от Движение за права и свободи съобщи: „ Всичко е изчистено по тематиката. На 6 октомври ще има първо гласоподаване. На 6 декември ще е второто гласоподаване, на 7 декември ще е трето гласоподаване и новата Конституция ще бъде призната. ”.

Попитан каква е повода Хасан Азис да бъде заменен като кандидат-кмет за Кърджали, Пеевски разяснява: „ Винаги би трябвало да има обновяване. Благодаря на господин Азис за това, което е направил и се надявам новият кмет да продължи работата, да направи по-добри неща за Кърджали и да надгражда ”.

На въпроса: „ Втори проект в тази промяна има ли? ”, Пеевски съобщи: Не!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР