Поздравления към социалния министър, министъра на туризма, министъра на регионалното

...
Поздравления към социалния министър, министъра на туризма, министъра на регионалното
Коментари Харесай

Румен Петков похвали четирима министри, скочи на ПП

Поздравления към обществения министър, министъра на туризма, министъра на районното развиване и благоустройството и икономическия министър изрече водачът на АБВ Румен Петков, оценявайки 100-те дни на кабинета и нахока енергийния министър и премиера.
Специални похвали получи представителят на АБВ в Народното събрание посредством групата на Българска социалистическа партия за България Владимир Маринов за подготовката на нормативната уредба за основаване на Държавна организация Гражданска отбрана, осведомят от actualno.com.

Според Петков " това е огромен принос на АБВ по възобновяване на държавността ", защото действително превантивната активност на страната по подготовка на популацията беше ликвидирана в 2009 година със закриването на Министерството по изключителните обстановки.
Социалният министър беше особено поздравен за напъните за реализиране на конвенция с Либия, по която всички работили там през годините български лекари, инженери и представители на други специалности да могат да получат средствата и пенсионните си хонорари в цялостен размер.

Министърът на туризма, по думите на Петков, заслужава поздравления за дейните дейности за запазване на капацитета на българския туризъм и превъзмогване на тежките проблеми, които без подозрение ще изпитаме в летния сезон.

Петков уточни като съществена заслуга на икономическия министър поддръжката за военно-промишления комплекс. " За пръв път от най-малко 15 години насам страната стартира да организира умишлено политика за поддръжка на фирмите от ВПК ", акцентира Петков.

Отличавайки работата на Министерство на регионалното развитие, Петков посочи, че с редица свои дейности министър Гроздан Караджов е посочил подготвеност за доста бърза реакция, където е належащо и го похвали още " за изчистването на редица проблеми по реализацията на стратегически за България планове ".

Черните точки в разбора на Петков са най-много за ръководството в енергийния бранш, където по думите му е злополука. " Със съучастието на премиера в енергетиката най-тежките корупционни схеми получиха цялостна поддръжка ", съобщи водачът на АБВ. Той напомни газовите връзки, източването на Чирен, продажбите на на ниска цена газ в Румъния.
Прави усещане концентрацията на власт и финансов запас в министрите, излъчени от Политическа партия, уточни още Румен Петков и се опълчи на изваждането на организацията по храните и тази по горите от земеделското министерство.

" Неспособността на Политическа партия да подсигуряват ефикасен политически изискан професионално стимулиран избор на шеф на Българска народна банка смущават ", означи още Петков. По думите му, смущават и неточните изказвания от страна на видни представители на Политическа партия – приказват с безапелационна еднозначност от името на всички участници в обединението. " Оставам с усещането, че говорителката на Министерския съвет е една нелепа материализация на наглостта ", добави Петков.

Помолен да разяснява вероятността за предварителни избори, Румен Петков сподели, че нови избори са доста неприятно бъдеще за България и изрично съобщи: " Не би трябвало да има изключителни избори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР