Появата на бившата съпруга на актьора Арнолд Шварценегер, племенница на

...
Появата на бившата съпруга на актьора Арнолд Шварценегер, племенница на
Коментари Харесай

Бившата на Арнолд Шварценегер изплаши мрежата с тази СНИМКА

Появата на някогашната брачна половинка на артиста Арнолд Шварценегер, племенница на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, Мария Шрайвър без грим изплаши потребителите на мрежата, написа Daily Mail, съобщи " Блиц ".

Отбелязва се, че 66-годишната жена е била хваната, до момента в който се разхожда в Лос Анджелиа. Тя е облякла прилепнала тениска и чеп. Шрайвър не се е постарала да постави малко грим и да приведе косата си в порядъчен тип. Вместо това тя е вързала повърхностно косата си на кок.

Тези фрагменти бяха видяни в Twitter. Потребителите стигнаха до извода, че американката е развалила хубостта си с пластики и я съпоставиха с гущер.

Maria Shriver shocks fans as she steps out looking noticeably different without makeup in LA
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

„ Какво направи с лицето си? Ужас ”, „ Защо хората не остаряват почтено? Те се пробват да забавят неизбежното и в последна сметка наподобяват доста по-зле “, „ Какво направи тя? “, „ Това не може да е истина “, „ Твърде доста ботокс “, „ Гущер “, „ Влечуго “, „ Демон “, те разяснява.

През юни публицистите схванаха размера на компенсацията, което Шрайвър трябваше да получи по отношение на развода.

Известно е, че дамата е подала молба за бракоразвод още през 2011 година, откакто брачният партньор ѝ призна, че е татко на детето на тяхната икономка Джоузеф Баена. Двойката се разведе публично едвам през декември 2021 година след години на правосъдни разногласия за разрешаване на разногласия по отношение на подялбата на имуществото. През 2022 година жури постанови, че някогашната брачна половинка има право на половината от спестяванията на някогашния губернатор на Калифорния, които той е спечелил от 1986 до 2011 година, като се вземе поради и пенсията на артиста
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР