Ужасена майка предупреди, че фен сайтовете на Хари Потър са

...
Ужасена майка предупреди, че фен сайтовете на Хари Потър са
Коментари Харесай

Педофилите се насочват към деца във фен сайтовете на Хари Потър, тъй като франтьорът „убеди момичето да избяга от дома“

Ужасена майка предизвести, че почитател уеб страниците на Хари Потър са се трансформирали в онлайн ловно поле, където педофили се грижат за деца, откакто щерка й е била уверена да бягат от у дома.

Онлайн форумите, където деца и младежи се срещат и обвързват по общи ползи, са се трансформирали в „ разплодник на фризьори “ на фона на повишаването на онлайн половия контакт и половото изнудване на деца, предизвести тя. „ Детето ми беше привлечено от този уебсайт, тъй като просто обичаше книгите и бързо откри другари там “, сподели майката, наречена Емили, пред The ​​Telegraph.

Но от групата от седем „ деца “ които се срещнаха в уеб страниците и се свързаха поради споделена обич към романите, написани от J.K. Роулинг и настроихте чатове Snapchat и WhatsApp за връзка, единият не беше това, което изглеждаха. Емили сподели, че защото не познава нито един от новите другари на щерка си, е помолила да приказва с родителите им незабавно щом основат групите. „ Всички деца споделиха „ да “, спомня си тя. „ И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР