Повечето знаменитости очертават ясна граница между сценичния и реалния си

...
Повечето знаменитости очертават ясна граница между сценичния и реалния си
Коментари Харесай

14 знаменитости, които всъщност изобщо не приличат на сценичния си образ

Повечето звезди обрисуват ясна граница сред театралния и действителния си живот. Когато се появят на обществено място с ексцентрични облекла, те притеглят вниманието на хората. В множеството случаи единствено най-големите им почитатели знаят по какъв начин в действителност наподобяват техните идоли. За да можете да разпознаете прочут човек на улицата, в случай че го видите, ви каним да разгледате какъв брой разнообразни хора могат да бъдат от това, което наподобяват на сцената.

Избрахме 14 звезди, които обрисуват граница сред публичния и персоналния си живот, употребявайки външния си тип.

1. Ники Минаж

© nickiminaj / instagram, © Instagram / East News

Известната американска хип-хоп певица Ники Минаж постоянно възнамерява костюмите си доста деликатно и харесва да изумява публиката с нейните разкриващи тоалети. В действителния живот, макар че избира по-семпли облекла, тя към момента може да притегли вниманието на хората с яркия си външен тип.

2. Мерилин Менсън

© S.Sarac / Everett Collection / East News, © marilynmanson / instagram

През 1989 година Брайън Хю Уорнър приема музикалния псевдоним Мерилин Менсън. Това е композиция от първото име на иконата от 60-те Мерилин Монро и фамилното име на килъра Чарлз Менсън. Ето по какъв начин е фиктивен готическият облик, с който са осведомени даже хора, които не слушат рок музика. В постоянните си дни артистът наподобява напълно обикновено и не шокира хората към себе си.

3. Кейти Пери

© katyperry / instagram, © katyperry / instagram

Смята се, че Кейти Пери е една от най-популярните поп певици. Тя стана известна с помощта на простите си танцови песни, които извършва облечена като сладко момиче във всевъзможни тоалети. С течение на времето Пери стана по-малко смела в избора си на театрални тоалети, само че те към момента са ярки и привлекателни. В постоянния си живот певицата избира по-практични облекла и не се опасява от хората, които я виждат без грим.

4. Тил Линдеман

© Eric Catarina / East News, © STAR-MEDIA / East News

Рок артистите обичат да вършат шоу на концертите си и фронтменът на Rammstein Тил Линдеман не е изключение. В арсенала му има емблематични изображения, които почитателите му с неспокойствие чакат да видят на концертите му онлайн. В постоянния си живот Линдеман наподобява тъкмо като всеки различен човек. Преди имаше пиърсинг, само че в този момент го е махнал.

5. Лейди Гага

© ladygaga / instagram, © ladygaga / instagram

През 2008 година всички асоциираха думата ексцентрик с певицата Лейди Гага. Всеки нов тоалет, който тя носеше, изумяваше всички и ни караше да питаме: „ Как можеш да създадеш нещо сходно? “ Днес обликът й към този момент не е толкоз вманиачен. Но в действителния живот може да е много мъчно даже да забележите Лейди Гага в тълпата. В дните, когато няма потребност да се показва, тя избира спортно облекло.

6. Майли Сайръс

© MAVRIXONLINE.COM / East News, © ROMA / MEGA / East News

По време на турнета Майли Сайръс съумява да изуми всички, които я посещават на концерти онлайн с нейните костюми. Някои в действителност харесват нейното творчество, до момента в който други считат, че концепциите й са прекомерно вулгарни. Но въпреки всичко в всекидневието си Майли наподобява напълно друго. Предпочита спортни дрехи и ежедневни облекла.

7. Тарин Манинг

© Orange Is the New Black / Netflix, © Dominick D / wikimedia

Тарин Манинг изобразява Тифани Догет в „ Оранжево е новото черно “. През първия сезон тя наподобява много страшна, изключително с ужасните си зъби. В действителния живот актрисата наподобява доста по-привлекателна от характера си и се отнася доста по-добре с хората.

8. Елтън Джон

© eltonjohn / instagram, © MEGA / East News

Британският артист Елтън Джон, който е емблематичен музикант, постоянно се появява в костюми с искра и други занимателни аксесоари. В дните, когато няма потребност да извършва, той нормално носи спортно облекло. Единственото нещо, което не се трансформира, са слънчевите му очила.

9. Джейсън Момоа

© Game of Thrones / HBO, © prideofgypsies / instagram

Джейсън Момоа, който е изобразил Khal Drogo в Game of Thrones, наподобява в действителност непоколебим и мощен на екрана. Но в действителност Момоа е благ и мек човек. Той е последовател на будизма и постоянно подхваща пътувания, с цел да придобие духовни познания.

10. Мадона

© madonna / instagram, © madonna / instagram

Мадона е известна освен поради гения си, само че и с помощта на облеклата, които носи по време на шоутата си. През 2018 година тя се появи на събитие Met Gala, където носеше корона с черен воал, покриващ лицето й. Извън публичния си живот Мадона носи инди облекла и не употребява доста грим.

11. Саша Барон Коен

© Laurent Vu / Bureau233 / East News, © JGM, PacificCoastNews.com / East News

Саша Барон Коен е един от най-противоречивите артисти през днешния ден. Той провокира обществеността с героите, които изобразява във филмите си. Понякога Коен остава в роля, когато идва на разнообразни събития. Но когато се върне към постоянния си живот, той е страховит брачен партньор и грижлив татко.

12. Кеша

© Peter Neill / wikimedia, © iiswhoiis / instagram

На всичките си концерти известната поп певица Кеша доста постоянно сменя ярките си костюми. Но в естествените дни тя избира спортното облекло. Понякога прибавя към облика си някои ярки аксесоари, като да вземем за пример да носи котешки уши на главата си.

13. Шер

© cher / instagram, © Everett Collection / East News

Кариерата на Шер върви мощно от повече от 50 години. През това дълго време поп певицата остава един от най-умопомрачителните реализатори – хората просто я обичат! Но макар цялата полуда в нейните шоута, в постоянния живот тя наподобява напълно обикновено. Често носи огромни плетени шапки и коса сплетена на плитки.

14. Джони Галеки

© The Big Bang Theory / CBS, © sanctionedjohnnygalecki / instagram

Джони Галеки изобразява Ленард в доста известния сериал „ Теория за огромния гърмеж “. На екрана той наподобява като свенлив академик, който има проблеми с намирането на точните думи, когато беседва с красиви девойки. Когато не е на снимачна площадка, той не наподобява на нищо от този воин. Той е убеден мъж, който може да очарова всяка жена.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР