Повечето страни в Европейския съюз отварят вътрешните си граници от

...
Повечето страни в Европейския съюз отварят вътрешните си граници от
Коментари Харесай

Повечето страни в Евросъюза позволяват вече пътуване без карантина

Повечето страни в Европейския съюз отварят вътрешните си граници от през днешния ден. Такава беше и рекомендацията на Европейската комисия.

Свободното придвижване се възобновява, само че с някои изключения.

В Дания и в Нидерландия ще може да се влиза единствено с основателна причина.
Свободно пътешестване за българи: От през днешния ден Гърция отваря границите си и за туристи На случаен принцип ще се взема проба за ковид
Испания ще отвори границите си след седмица – от неделя, само че на Майорка към този момент дойдоха първите туристи.

В идващите дни на Балеарските острови се чакат 11 хиляди туристи, които са част от пилотна стратегия за тестване на ограниченията.

Засега неразрешено остава влизането от прилежаща Португалия.

Снимка: БГНЕС / EPA

Граничният надзор отпада по всички граници на Германия. Опашки се образуваха на граничните пунктове с Дания, тъй като доста германци имат резервации за отмора.
Падат ограничаващите ограничения във Франция От през днешния ден и други страни в Европейския съюз отварят вътрешните си граници
И Франция подвига рестриктивните мерки. От през днешния ден в страната отварят вътрешните салони на заведенията и в Париж. А след седмица – класните стаи за по-малките възпитаници.

„ Лято 2020 няма да е като никое друго лято до момента и ще би трябвало да следим деликатно развиването на епидемията, с цел да сме готови, ако се върне по-силна от преди “, разгласи президентът Еманюел Макрон.

Във Англия отвориха моловете, магазините за облекла и електроника, които бяха затворени повече от два месеца. Пред някои вериги се образуваха дълги опашки. Имаше и места, където клиентите изцяло подцениха разпоредбите за отдалеченост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР