Повечето хора са се сблъсквали с агресивни, нагли или контролиращи

...
Повечето хора са се сблъсквали с агресивни, нагли или контролиращи
Коментари Харесай

Топ 10 на съседите, които ще ви побъркат

Повечето хора са се сблъсквали с нападателни, нагли или контролиращи персони в даден стадий от живота си. Но в случай че са ви съседи, то тормозът може да стане непрекъснат.

Вижте Топ 10 на съседите, които ще ви побъркат:

Нахалните съседи

На тях не им пука за нищо. Ако има отпадък, ще го оставят пред вратата и в никакъв случай няма да ви изчакат за асансьора. Дори преднамерено ще затварят вратата тъкмо под носа ви. Може и да пушат цигари в него. Но в края на месеца, когато пристигна време да платят за използването му, ще се скрият.

Съседите от балкона

Балконът може да бъде едно отлично място за почивка, в случай че нямате невъзпитани съседи, несъмнено. Но някои от съседите ви могат да си мият терасите, когато простирате прането си. Или пък да тупат прашните си килими.

Съседите пред блока

И тук има паметни човеци. Някои от тях стоят непрекъснато пред блока и разискват кварталните девойки. Пригответе се да бъдете пасивни участници в техните диалози, които ще чувате до последния подробност. Ако пък има европейско или международно, ще гледате всеки мач, без даже да сте го поискали.

Съседите с животни

Съседите се разделят на такива, които ненавиждат животни, и такива, които ги обичат. В единия случай непрекъснато ще чувате, че кучето ви лае, а в другия ще се дразните от миризмата, идваща от прилежащият апартамент.

Съседите скандалджии

Знаете ли за какво латино сериалите са толкоз известни у нас? Защото кореспондират на 100% на манталитета на българина. Може да чувате звуци като от ММА бойци или пък драми като от „ Съдебен спор “. Тези съседи могат да ви разклатят душeвността.
 съседи Thinkstock/Getty Images
Съседите музиканти

Дори да не разбирате нищо от музика, то вашите съседи ще ви покажат, че може да различавате подправените тонове.

Положението става по-тежко, когато съседското дете се учи да свира на някакъв музикален инструмент. И даже да си мислите, че харесвате класическа музика, тези деца може да ви отвратят от нея.

Съседите надуващи музика

Всеки е имал съседи, които не стопират да надуват музика. И няма никакво значение дали е метъл или чалга, когато вие просто исакте да спите.

Пенсионерите

Пенсионерите имат безкрайна памет. Ще ви кажат по кое време сте се прибрали и с кого. Те знаят безусловно всичко, за безусловно всеки.

Съседите с бебе

Когато на съседите им се роди бебе, е добра вест за тях и извънредно неприятна за вас. В идващите години ще бъдете принудени да търпите, както неговия рев, по този начин и родителите му, които по всякакъв начин ще се пробват да го успокоят. А и ще би трябвало да се преценявате и да не вдигате звук, с цел да спи умерено.

Вечно ремонтиращите съседите

Най крепко е да се разсъните в почивния ден под ритмичните звуци на мощния къртач. Вашият комшия преустройва балкона. Възможно е ремонтът да продължи с месеци или пък в никакъв случай да не свършва, тъй като това е заниманието на вашия комшия.

По някое време стартирате да се чудите в кой кръг Ад желаете да живеете - този със скандалджиите, този с виещото куче или този с детето, дето не може да изсвири два тона.

И още за съседските връзки:

Веднъж те бракосъчетавам, няма не искаш! Какво ще кажат съседите?

Шумен секс тормози поданици на пловдивски квартал

Шумният секс е потребен, съседите да демонстрират търпение
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР