Повечето дами обичат да се чувстват като неудържими изкусителки и

...
Повечето дами обичат да се чувстват като неудържими изкусителки и
Коментари Харесай

5 начина да го накараш да те желае постоянно

Повечето дами обичат да се усещат като неудържими изкусителки и да карат господата да полудяват по тях. Заложено е в природата на дамата да бъде секси и привлекателна. Нужно е толкоз малко, с цел да бъде покорен мъжа по този начин, че той да не желае никоя друга, с изключение на обичаната си.

Дами, ето по какъв начин можете да постигнете това. По-лесно е, в сравнение с допускате:

1. Споделяйте му желанията си в леглото
Никога не се срамувайте да споделите на мъж половите си мечти. Малко дами се осмеляват да го създадат, а това може да се окаже доста печеливш ход. Господинът ще бъде същински впечатлен! Потопете половинката си в дебрите на еротичните си мечти и ще имате неповторими мигове дружно, тъй като той ще направи всичко допустимо, с цел да ви задоволи. Ако сте подготвени за някой секси опит, кажете му го. Нямате визия какъв брой доста ще спечелите от това.

2. Използвайте сексът като лекарство срещу напрежението
Факт е, че сексът потушава напрежението. Дори и когато сте изморени и напрегнати, потърсете физическа непосредственост с обичания, тъй като и на двама ви ще се отрази добре. Контактът сред телата ви ще ускори още повече връзката ви. Можете да опитате дружно изкушението наречено „ тантричен секс “ и да се отпуснете благодарение на специфична техника на дишане. Използвайте тези моменти като лек срещу стрес и ще бъдете извънредно удовлетворени от резултата. По този метод вие ще изглеждате като същинска тигрица в очите на мъжа.

3. Изучавайте нови техники в секса
Не спирайте да се интересувате от това какво ново можете да предложите на половинката си в леглото. Няма нищо по-хубаво от разнообразието в секса, старайте се в тази посока. Усилията ще ви се отплатят неведнъж.

4. Посетете дружно някой секс магазин
Това може да бъде доста възбуждащо прекарване. Отделете време да обсъдите какво ново бихте тествали в леглото и се сдобийте с малко „ играчки “ от някой сексуален магазин. Изберете ги дружно, това ще ви сплоти още повече. Гарантираме ви, че господинът несъмнено ще хареса концепцията.

5. Гледайте еротични филми дружно
Малко дами се интересуват от порното, а мъжете се впечатляват от тях и то доста. Не се срамувайте, а изберете дружно какъв сюжет би ви подействал най-силно и на двамата и просто се отдайте на секси прекарване без задръжки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР