Повече от 16 коли пресичат границата ни с Гърция всяка

...
Повече от 16 коли пресичат границата ни с Гърция всяка
Коментари Харесай

16 коли пресичат границата ни с Гърция всяка минута

Повече от 16 коли пресичат границата ни с Гърция всяка минута.

От среднощ до 15 ч. през днешния ден през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата са минали 10 400 моторни транспортни средства, през Маказа - още 4 380. Така приблизително на час през граничните пунктове са минавали по 985 коли, на минута - над 16.

В последните две седмици се следи извънредно натоварен трафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт на българо-гръцката граница, повишено е и придвижването на жителите от трети страни , оповестява Групово дело " Гранична полиция ".

Оттам предлагат хората да употребяват и ненатоварения Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден. Пътуващите към Гърция може да минават и през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград. Ненатоварени са също Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград и Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Войвода на българо-гръцката граница.

На българо-сръбската граница трафикът също е натоварен. До 15 ч. през ГКПП Калотина на излаз и вход за леки коли са минали общо 4717 моторни транспортни средства (1863 за излизане и 2854 за влизане в страната).

На българо-турската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, е натоварен трафикът за товарни коли на излаз. Преминалите в последните 15 часа от денонощието през пункта моторни транспортни средства са 2389 (1650 на излаз и 739 на вход). Превозните средства, минали през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, са общо 499 (244 на излаз и 255 на вход).

На българо-румънската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Видин, трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. Също за излизане от страната за леки коли е интензивно придвижването на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР