Потребители в социалните мрежи алармираха за нарушение в границите на

...
Потребители в социалните мрежи алармираха за нарушение в границите на
Коментари Харесай

Лек автомобил паркира в бяла зона на Витоша

Потребители в обществените мрежи сигнализираха за нарушаване в рамките на естествен парк " Витоша ", съобщи БГНЕС.

Шофьор на лек автомобил Mercedes ML e подкарал возилото по " Зелената писта " на Витоша, в посока Черни връх, описват очевидци, само че заседнал в дълбокия сняг и закъсал. На забележките, че е в нарушаване, а с дейностите си основава заплаха за преминаващите по един от най-популярните туристически направления, мъжът дал отговор с вербална експанзия, споделят още присъствалите. Случката се е разиграла в почивния неделен ден, 13 декември, когато в близката до София планина се събират голям брой феновете на зимните спортове.
 Лек автомобил паркира в

Снимките на затъналия в снега " джип " бяха оповестени в редица Фейсбук групи, събирайки стотици отрицателни мнения. Пред очевидците пък мъжът е обяснил, че предната нощ се отправил с колата си към планината, с цел да окаже помощ на бедстващи другари, а откакто им оказал помощ, а те слезли в София, се върнал да търси изгубения си телефон – версия, която от мненията се вижда, че всички намират за неправдоподобна.



За БГНЕС от дирекцията на естествен парк „ Витоша “ показаха, че до този миг не са получили формален сигнал по случая, само че увериха, че незабавно щом това стане, ще стартират инспекция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР