Постановката Големанов се завръща в Народния театър. Репетициите вече започнаха.

...
Постановката Големанов се завръща в Народния театър. Репетициите вече започнаха.
Коментари Харесай

Коя е мечтаната роля на Георги Мамалев

" Постановката „ Големанов ” се завръща в Народния спектакъл. Репетициите към този момент започнаха ". Това сподели в ефира на „ Събуди се ” Георги Мамалев, който ще изиграе основната роля.

„ Постановката е с режисьор Стоян Радев. Събрали сме доста прекрасен актьорски състав. Ще представим постановката след 20 март. Мечтата ми беше да изиграя точно Големанов. Гледах по какъв начин огромния Калоянчев го показва. Другата роля, за която доста копнеех, беше чиновникът в „ Сако от велур ”. Успях да изиграя тази роля преди години още веднъж на сцената на Народния спектакъл ”, изясни артистът.

Мамалев отдава триумфите си на доста работа и мъничко гений. „ Талантът е като свещ. Трябва да го пази и да го развиваш ”, добавя той.

Георги Мамалев дефинира отминалата 2021 година като извънредно тежка в професионален проект.

„ Затваряха се театри, отменяха се представления. Не е прелестно и публиката против теб да е с маски, да стои на разстояние. Самите хора се тормозят да реагират с наслада и смях на това, което вършим на сцената. Надявам се тази година да бъде последната, в която ще се борим с вируса ”, разяснява още той.

Пожеланията на Георги Мамалев за 2022 година са да бъдем здрави и повече да се вслушваме в мнението на здравните специалисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР