Стана ми приятно, че Франческа се разплака. Най-големият ми страх

...
Стана ми приятно, че Франческа се разплака. Най-големият ми страх
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Влюбих се по време на „Dancing stars”

„ Стана ми прелестно, че Франческа се разплака. Най-големият ми боязън бе да не отпадна в първия лайф. Аз се научих да танцувам  в шоуто. Към петия лайф излязох от зоната си на комфорт. Приех обстоятелството, че ще обличам всевъзможен тип рокли. С Тодор изградихме доста хубаво другарство. Аз бях доста изпълнителна първоначално, а към средата демонстрирах характера си “ – съобщи Ивет Горанова.

„ Нормално е да усетиш благосклонности като влезеш в нова среда, само че индивида от среща не споделя възприятията ми “ – осмели се да показа тя.

Ивет Горанова и Тодор са двойката, която най-вече израсна в " Денсинг старс ", съгласно мнението на журито. За финала те се включиха със ужасно танго с пасо добле, а във втория си танц в жанр фрийстайл олимпийската шампионка по карате от Токио 2020 беше като същинска принцеса.

Тя бе много неуверена при започване на шоуто, само че старанието й даде необикновен резултат. Партньорът й Тодор показа, че шоуто я е направило дама.

" Нейната душа се изля още от първия път на тази сцена. Всеки път, когато излизаше, й споделях, че не ме интересува дали ще сгреши, само че да се забавлява от сърце ".

" Не съм вярвала, че тялото ми може да извърши множеството от придвижванията ”, показа самата Ивет. “Не смятах, че ще стигна до край. Всяка рокля и всяко едно токче за мен беше голям стрес. Но в този момент мога да кажа, че се усещам доста удобно в тях, щастлива съм и се развличам от сърце, добави каратистката.

Автор: bTV

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР