Посолството на САЩ в Русия издаде предупреждение, че екстремисти имат

...
Посолството на САЩ в Русия издаде предупреждение, че екстремисти имат
Коментари Харесай

Посолствата на САЩ и Великобритания в Москва предупредиха за възможни терористични атаки

Посолството на Съединени американски щати в Русия издаде предизвестие, че екстремисти имат проекти да се насочат към огромни събирания в Москва. Институцията прикани през идващите 48 часа американските жители да стоят надалеч от места, където се събират доста хора.
От посолството не прецизират за какви закани става въпрос и кой може да стои зад тях. Посолството на Обединеното кралство в Русия също повтори рекомендацията, издадена от Съединени американски щати, заяви „ Киев Индипендънт “.
На 7 март Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия заяви, че нейни сътрудници са предотвратили евентуална терористична офанзива на „ Ислямска страна ” против московска синагога. Руската държавна осведомителна организация ТАСС написа, че сътрудниците на ФСБ са умъртвили няколко бойци, които са възнамерявали нападението.
САЩ са издали и предизвестие „ Ниво 4 ” за американските жители, които обмислят да отидат в Русия. То предлага да не се пътува до страната, тъй като това „ може да има непредвидими последствия ”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР