Посолството на САЩ в България излезе с изявление в сряда,

...
Посолството на САЩ в България излезе с изявление в сряда,
Коментари Харесай

Посолството на САЩ: Предупредихме две лица за заплаха. Възразяваме срещу записи на наши разговори

Посолството на Съединени американски щати в България излезе с изказване в сряда, в което показва, че е предизвестило две лица за допустима опасност. Оттам довабят че са " чули изказвания ", че един от диалозите е записан без позволение. Посолството възразява против сходни практики, съобщи бТВ.

“Преди няколко седмици Посолството на Съединените щати получи информация за допустима опасност против две лица. В съответния миг взехме решение, че сме длъжни да предупредим тези лица за тази информация. Посолството показа тази информация и с българските власти”, се показва в изказването, публикувано от Българска телеграфна агенция.

“В предаденото предизвестие не се загатва съответно лице или политическа партия и нямаме информация, която да допуска, че има връзка с съответна политическа партия. Оттогава не сме получили повече информация за тази допустима заплаха”, прибавят оттова.

“Чухме изказвания, че един от нашите диалози е записан без наше разрешение; посолството възразява против сходни практики”, се споделя още в изказването.

В последните седмици журналистът и основен редактор на Bird.bg и общинският консултант от “Спаси София” оповестиха, че са осведомени от непознато държавно управление за закани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР