Анелия се радва на дълга кариера и верни фенове. Певицата

...
Анелия се радва на дълга кариера и верни фенове. Певицата
Коментари Харесай

Тя не издържа и се разплака: Бесни клиенти обиждат и освиркват Анелия на участие!

Анелия се радва на дълга кариера и правилни почитатели. Певицата в никакъв случай не беше и предполагала, че ще й се случи това, което й се случи преди дни на присъединяване. От фаворитка на публиката, каквато несъмнено беше и се надяваме, че още е, тя се трансформира в ненавиждана чалгарка.

Причината - прекъсване на тока в столичния квартал " Люлин ", където Анелия имаше присъединяване. Разбира се, не тя беше тази, която дръпна шалтера, само че тя беше тази, която спря да пее, тъй като се оказа, че без ток не може.

Клиентите в заведението вместо да проявят схващане, изчакаха не повече от няколко минути и щом Анелия не стартира да пее акапела, се озвериха. Освиркванията са най-малкото, което се стовари върху главата на певицата. Чуваха се и обиди, даже нецензурни изрази към нея, изречени от устите на откровени простаци.

Други я обиждаха на некадърна и заплашваха, че ще си желаят парите, щом ги дават за певици, които лъжат и пеят единствено на плейбек. Хората направиха съпоставяне с огромната Ваня Костова, която в действителност имаше възвишен глас и която е пяла напълно на мрачно.

" Имаше присъединяване Ваня и аз бях в заведението преди години, когато спря токът. Ами дамата по този начин пя, по този начин от сърце и душа пя на мрачно, че ни изкърти. Тръпки ме побиваха като я слушах, а тези в този момент какво - в случай че им резнат кабела, гък не издават ", гневяха се почитатели, а чиновници на заведението разкриха, че Анелия афектирана се разплакала.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР