Един лош коментар по адрес на Владимир Зомбори няма да

...
Един лош коментар по адрес на Владимир Зомбори няма да
Коментари Харесай

ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ: Зрители аплодират Зомбори, но попиляха Маги Халваджиян заради друг участник!

Един неприятен коментар по адрес на Владимир Зомбори няма да се откри в мрежата. Това е в действителност казус за България, където знаем, че общо взето всеки обича да плюе всеки... Но Владимир, който справедливо завоюва " Като две капки вода " нощес, просто изкърти всички.

Никому незнайният преди този момент артист, си завоюва толкоз почитатели, че мнозина са му завидели сигурно. Такава всенародна обич и възхита го обгърнаха, че някои дори подмятат - нека в този момент да не се вземе на съществено и да се надуе...

За пръв път с спечелилият в шоуто няма проблеми, само че има такива и то големи с третото място на финала. Според феновете това изрично е трябвало да бъде актрисата Елена Атанасова, а не рокаджията Наско Пенев. Просто Наско за следващ път пя като себе си, въпреки самичък да си избра парчето, до момента в който Елена разцепи с осъществяването на Елица и Стунджи.

Скандалът е голям и всички упрекнаха Маги Халваджиян в побутване на Наско още през цялото време на формата.

" Нищо срещу Наско, той е супер момче, пее крепко, само че това не е шоу за почитатели на съответния артист, а за имитатори. Е, сори, само че той не съумя да докара като хората нито един облик, до момента в който Елена беше феноменална и то доста пъти ", безапелационни са хората.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР