Посолството на Руската федерация в Съединените американски щати изрази съжаление,

...
Посолството на Руската федерация в Съединените американски щати изрази съжаление,
Коментари Харесай

Русия недоволства заради действия на САЩ по въпроса с руската намеса

Посолството на Руската федерация в Съединените американски щати изрази страдание, че Вашингтон прибягва до " мегатонна дипломация ". Коментарът на дипломатическото посланичество бешее провокиран от известието на представителя на Държавния департамент Хедър Науърт до медиите по отношение на извикването за пояснения на краткотрайно изпълняващ длъжността дипломат на Русия Дмитри Жирнов, показва БГНЕС.
" Можем само да изкажем страдание по отношение на това, че Държавният департамент за следващ път прибягва до " мегатонна дипломация ". По този метод външнополитическото ведомство подкрепя тези сили в американския хайлайф, които раздухват за свои персонални цели тематиката за " намесата на Русия " в политическите процеси в Съединени американски щати ", се споделя в публично изказване на посолството на Русия.
По-рано Науърт написа в Twitter, че помощник-държавният секретар по въпросите на Европа и Евразия Уес Мичел е привикал Жирнов, с цел да отговори на обвиняванията, че Русия води " нападателна агитация ".
" За какъв отговор можем да приказваме, откакто самият предмет на обвиняванията не съществува. През последните две години неведнъж и на всевъзможни нива ние развенчавахме безспорната неплатежоспособност на тези клевети, за които не съществува нито едно доказателство ", обявиха от съветското посолство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР