Последният в класирането на италианската Серия А Салернитана се наложи

...
Последният в класирането на италианската Серия А Салернитана се наложи
Коментари Харесай

Надежда за последния в Серия А след изненадващ успех

Последният в класирането на италианската Серия А Салернитана се наложи изненадващо като посетител над Сампдория в Генуа с 2:1.

Всички попадения паднаха пред първото полувреме, като Салернитана нанесе своя удар в границите на две минути, като в четвъртата минута Федерико Фацио откри резултата, а две по-късно Едерсон Лоуренко направи 2:0. Франческо Капуто съумя да върне един гол за Дория по-късно повече от половин час игра, само че това бе всичко за домакините.

Салернитана се приближи на 3 точки от Дженоа и Венеция в класирането, само че има и два мача по-малко, което му оставя вяра. Сампдория остава на 16-а позиция.

В другия мач Удинезе се наложи над Емполи вкъщи с 4:1. Головата серия стартира с автогол на Адриан Исмайли, с който домакините откриха резултата, като първото полувреме приключи с най-малък задатък. В 52-рата минута Жерар Деулофеу направи 2:0 за Удинезе, само че в 67-ата минута Андреа Пинамонте върна едно попадение за Емполи.

В самия завършек на мача Удинезе бе по-агресивният тим. Игнасио Пусето направи 3:1 след асистенция на Деулофеу. Три минути преди края на постоянното време Лазар Самарджич се разписа за крайното 4:1. С триумфа Удинезе се изкачи на 12-о място, а Емполи е с две позиции по-назад.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР